Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Pendapat mengenai forum ini.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jun 14, 2008 12:48 am

Salam kepada user-user baru atau akan lebih dikenali sebagai ipgmrians ni....So aper komen korang tentang forum ni...Jangan malu-malu and segan-segan nak komen..tuk meningkatkan mutu forum ni jugak...


Kepada yang sudah mendaftar kami ucapkan jutaan terima kasih kerana menyokong.... :thanks:

_________________


Last edited by Raja Chermay 7 on Sat Jul 26, 2008 7:19 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cikgimud
Guest



PostSubject: welldone!!!   Sat Jun 14, 2008 1:17 am

I love it..look simple but cool..good effort to tighten up the relationship of all ipgmrians.. flower
Back to top Go down
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jun 14, 2008 2:15 am

Thnks 4 support!!! Ermm..naper tak register je...sume cikgu-cikgu dari IPGM slruh Malaysia boleh join...just klu dah jadi cikgu bagi tau je dl ipgm mana n Course 2 taip la Cikgu Sek Rend. ke ape ke...

Kami ipgmrians pun mahu nasihat-nasihat dari abg-abg n kakak2 yang dah berada di dunia perguruan. Cikgu juga boleh la memberi tips2 dan cra tuk control class...hehehe....

_________________


Last edited by Raja Chermay 7 on Sat Jul 26, 2008 7:20 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jun 23, 2008 12:33 am

suke ar yg baru punya kaler..
terang sket..senang nk baca.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Tue Jun 24, 2008 2:22 am

thanks...hehe...tapi comment pas yang maner ek..yang lepas tukar kaler purple ke ni???hehehe

_________________


Last edited by Raja Chermay 7 on Sat Jul 26, 2008 7:21 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
ladykiller
Bayi Cute
Bayi Cute


Male Post : 4
Birthday : 06/11/1987
Age : 29
IPGM : IP T.Hussein Onn
Course : RBT
Batch : PPPRPET
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Tue Jun 24, 2008 1:56 pm

great layout!!!
mmg pantas dan efisien r pengendali forum nie:)
h mkin menarik
mudah dinaca dibaca
ceria
segala yg baik la:)
syabas
keep up the good work...


Last edited by acmay on Tue Jun 24, 2008 3:06 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : Kesalahan ejaan..hehe)
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Tue Jun 24, 2008 3:09 pm

ladykiller wrote:
great layout!!!
mmg pantas dan efisien r pengendali forum nie:)
h mkin menarik
mudah dinaca dibaca
ceria
segala yg baik la:)
syabas
keep up the good work...

thank 4 supporting us...ajak la lagi member2 len 2 join...

_________________


Last edited by Raja Chermay 7 on Sat Jul 26, 2008 7:23 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Wed Jun 25, 2008 12:23 am

xkesah la kaler ape pun..yg pnting terang..
idok la gelap je..
Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Wed Jun 25, 2008 12:53 am

hehehe...2 pun atas suggestion korang jgak tuk menerangkan forum ni...hehehe

_________________


Last edited by Raja Chermay 7 on Sat Jul 26, 2008 7:33 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jul 05, 2008 4:16 am

hmm..kalo tuko background x leh ke? hehe..cam pelek lak..nk2 aku nye monitor ni 19 wide screen..lahi pelek aku nengok..huhu

juz my 2cent :p
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jul 05, 2008 1:45 pm

apakata yg bahagian last / latest topic discussed tu hg bagi panjang skit.. sebb setakat ni hanya leh tgk 9 topik je.. bg la 1 page.. senang skit nak reply.. Gelak:.. apa2 pn forum ni mmg Rock Bebeh

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri


Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jul 05, 2008 8:14 pm

dia akan jadi banyak sangat pulak adib, 9 topic pun dah kira ok, kena sederhana adib
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jul 05, 2008 10:57 pm

akuy rasa ok...tp harap laa hampa nanti bila dh ramai jgn pakat sembunyi muka...

jgn arapkan member2 je yg nk meriahkan porum ni...

n lg satu jgn laa skema sgt...aku plg x suka bila mode2 mula tunjuk kuasa...kalau x suka x yah cakap...just edit atau delete...x yah komen byk...

tanpa member web ni x dek makne...please take note yeah acimet n da geng...

all the best to your team..
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sat Jul 05, 2008 11:03 pm

ish..aku ni mmg x skema..jgn skemakan aku @__@~~

tapi tugas mod mmg kene skema..even aku pon jd mod kat website laen..but bukan IPGM~
its a game site and manga site..<--kat mane? secret beb! identiti xleh bgtau..kantoii~~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sun Jul 06, 2008 12:25 am

adib wrote:
apakata yg bahagian last / latest topic discussed tu hg bagi panjang skit.. sebb setakat ni hanya leh tgk 9 topik je.. bg la 1 page.. senang skit nak reply.. Gelak:.. apa2 pn forum ni mmg Rock Bebeh

Klu nak tgk full list latest topik sila ikut cara ini:
1. Click Index.
2. Atas Category2 ader 3.
a. View posts since last visit
b. View your posts
c. View unanswered posts

Tak pun dari toolbar IPGM:
Click Site Link --> Forum --> View Latest Post.
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sun Jul 06, 2008 12:31 am

Putra_Aiman wrote:

n lg satu jgn laa skema sgt...aku plg x suka bila mode2 mula tunjuk kuasa...kalau x suka x yah cakap...just edit atau delete...x yah komen byk...

tanpa member web ni x dek makne...please take note yeah acimet n da geng...

all the best to your team..

Bro...aku tau ko mmg forumer...tapi mesti diingat...ramai lagi baru berkecimpung dalam dunia forum ni...mana yang patut ditegur kami tegur...n mana patut kami tlg kami tlg....forum ni mmg tak skema tapi jgn la terlampau sangat melalut. Mode bkn nak gila koser tapi nak bantu mana yang patut...thnks 4 comment tuk mantapkan lagi mode ni...
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sun Jul 06, 2008 4:15 pm

xkesah la kemay..yg penting aku tetap support forum ni.. Smile
chaiyo..chaiyo..!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sun Jul 06, 2008 4:50 pm

dah..dah..
tamau gadoh2..igt apa tujuan utama wujudkan forum ni..hehehe

apapn,aku akan sokong forum ni.aku rs byk menda lg yg blh improve.gudluck!

peace...

Rock Bebeh
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Sun Jul 06, 2008 5:53 pm

nk upgrade slow2~
take ur time..
hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 2:54 am

thnks 4 support us...kehadiran kaliam menghidupkan forum ni...

aku nak minta maap secara terbuka klu korang ader raser terkongkong n raser aku ni cam skema skit...bkn pe...forum ni tiada warranty lagi...forumhosting leh delete je forum ni tanpa notis...sbb 2 aku kene berjaga2...

yang penting feel free to post n reply topic...byk lagi aku ngan ghost kene blaja tuk mantapkan forum ni...

yang penting skali aku nak minta maaf kat aiman klu ko terasa ngan bahasa aku...forum ni takkan hidup tanpa bantuan ko ngan member2 lain...sebarang comment n kritikan perlu untuk memantapkan forum ini...one more time 2 say so sorry about my word...
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
grafitti87
Timb. Menteri Besar
Timb. Menteri Besar


Male Post : 115
Birthday : 07/06/1987
Age : 29
IPGM : i4p
Course : science
Batch : januari 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 3:39 am

forum ni dah bagus
founder dah lakukan yang terbek untuk mantapkan forum ni
Smile
Back to top Go down
View user profile http://mrhypo.blogspot.com
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 5:58 am

huhu...aku x kisah pun sbnrnya tp itu sekadar pndgn aku jaa...takat ni ok lagi la...aku suka ampa sbb hmpa ni mcm ada chem ngan aku...Gelak:...tambah2 pasai komputar....
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 6:01 am

acmay wrote:
thnks 4 support us...kehadiran kaliam menghidupkan forum ni...

aku nak minta maap secara terbuka klu korang ader raser terkongkong n raser aku ni cam skema skit...bkn pe...forum ni tiada warranty lagi...forumhosting leh delete je forum ni tanpa notis...sbb 2 aku kene berjaga2...

yang penting feel free to post n reply topic...byk lagi aku ngan ghost kene blaja tuk mantapkan forum ni...

yang penting skali aku nak minta maaf kat aiman klu ko terasa ngan bahasa aku...forum ni takkan hidup tanpa bantuan ko ngan member2 lain...sebarang comment n kritikan perlu untuk memantapkan forum ini...one more time 2 say so sorry about my word...

secara jujurnya aku agak tekilan bila team hang post kat topik please define back tu...and dh buat aku malas nk post pasal ******* kat sini...takpa..kat fs ada lagi byk group yg seperti tu untuk aku post...huhu

tapi aku terima laa hakikat hg mode and aku kena ikut cara hampa...

aiman x kisah...huhu
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 2:27 pm

lek2..bende kecik leh settle..
pade tuan director kite..pelan2 kayuh..kang laju sgt terbabas..every forum also lidat la..byk cabaran, dugaan + mcm2 ragam org...

1 word
sabau~

juz my 2cent
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Mon Jul 07, 2008 2:33 pm

lek la aiman....bab ******* 2 mmg best tuk dibincangkan...dari situ kita dapat mengenali mana yang benar n mana yang salah...tapi takpe la...wat masa ni je dulu...bila dah ramai n dah ramai yang aktif baru kita buka topik 2 k...

lagipun klu skit je orang nak post pasal 2 jadi tak best la plakkan...tak byk pendapat dari orang len...huhuhu...

wat masa ni aku nak tumpukan pada bende2 len dulu...cam nak add category2 baru dlm forum ni...klu korang rase nak anta paper korang anta je la..mana tau nnt baru aku tau minat korang kat mana satu...hehe...so aku akan bukak la categori baru...huhu...

kita sebenarnya sama je aiman...cube tugas2 n tanggungjawab je berlainan supaya forum ini sentiasa terkawal n tidak terlalu bosan bila membacanya...
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Sponsored content




PostSubject: Re: Pendapat mengenai forum ini.   Today at 7:30 pm

Back to top Go down
 
Pendapat mengenai forum ini.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 8Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: IPGMs Community :: Forum Helpdesk & Suggestion-
Jump to: