Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AuthorMessage
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Sat Aug 23, 2008 12:20 am

taw lm dh...

spe nk kongsi lg...
asyik aku n paan je..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Sat Aug 23, 2008 1:21 am

sesape...meh la kongsi cter.....

esok smbung lg eh..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 3:46 pm

hoho~
the latest story..
malu giler..

brek moto..tbe2 je jatuh..
hoho~
kain tersangkut..
seb bek x cedera truk..

bygkan..
elok2 bwk moto..
berhenti jap..
tup...tup..
jatuh~

hehee~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 4:46 pm

malu nye paan..
hik3
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 5:30 pm

sian kat paan...
malu giler aku rs...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 6:43 pm

dh lm aku rs aku xwat bnda buduh...
jap nak pk..
hmmm..................
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 7:26 pm

bende buduh yang best aku wat kantoi time x gi perhimpunan 2-3 minggu lepas....hehe....dah tau mmg lewat....lepak la dlm gym...pas abis 2 ingat nak chow la....alih2 satu batalion yang lewat gaks....adeh....tak pasal2 kantoi gak..

Sbb kantoi 2 bukan per....dorang yang lewat 2 suh pegi msuk dlm gym...so mmg tak leh nak ngelak la...kire kitaorang jadi orang first yang masuk gym 2 bagi yang lewart

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 8:28 pm

aku ni..mmg slalu sgt lupe angkat tongkat motor..
hahaha..smp sume org da cam aku agaknye
cth cam..nk gi kedai..'dek jgn lupe tongkat motor tu yer..'
duh malu gile...
pegi isi minyak..da gerak da nih..
tetibe ade motor lalu depan aku..2 org laki..
'tongkat2!!~~'
duh malu lagik..
hahaha
gi kedai makan..da gerak..
'adek..tongkat tu!~'

aku ni mmg xleh bw motor tol laa..bahye..hahaha
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 10:05 pm

Gelak:..~xpe la..
sekurang2 nye ko ngn tongkat moto tu dh sinonim..
muahaha~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 10:19 pm

aku pon slalu gk lupa angkat tongkat moto...
bl bergesel ngn jln n berbunyik, aku mmg malu gla aa..
tym tuh aku akn press moto semahunya laa...
malu beb.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Thu Oct 09, 2008 11:09 pm

tp org tau yg tu adalah egie..
Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 12:27 am

hehe...pasal tongkat moto ni senang je...tiap kali berenti ko wat la double stand 2...sure pasni takde lagi maslh tongkat2 ni...hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 3:27 am

aku ni nk double stand pon payah..hahaha
xde energy..lawak gilerk! wakakaka
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 11:53 am

scoot aku pon azab dowh nak wat double stand,,..
huk3
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 2:24 pm

hak3..taw xpe
aku ni nk angkat motor ketepi sket pon da payah..
ni kan nk suh aku double stand..
ade yg ngan motor2 skali aku jatoh..muahahaha
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 2:32 pm

crescent xpe la kurus..
aku yg besar nih pon xdaya nak double stand..
cimet kna bg solution laen aa...
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 2:49 pm

tol2..camne ek?
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Fri Oct 10, 2008 9:26 pm

ko tampal je kertas kat meter moto 2....ko tulis:

Lihat Stand Sebelum Gerak! Buat sebelum dapat Malu!

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Sat Oct 11, 2008 2:36 am

a'a kan..
lekat kat moto sndr...
hak3...
bernas gak idea cimet...
Gelak:
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Sun Oct 12, 2008 8:27 pm

lol..
eh ritu..
ade mamat ni dok belek2 motor aku wei
smp 2 mmbr aku dok tepon2 aku suh nengok2 motor aku elok2
waa takot2
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
hana husein
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 18
Birthday : 11/08/1989
Age : 27
IPGM : ipKT
Course : ppismp bm/pj/ks
Batch : julai 2008
Registered : 04/11/2008

PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Sun Nov 23, 2008 10:12 pm

aku xtaula sama ada ni benda bodohka tau x???

tp xpyhla crita..malulah..keh3
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...   Today at 3:44 am

Back to top Go down
 
kongsikan perkara yang dirasakan buduh yang penah dilakukan...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 10 of 10Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: