Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
fatimah tarmizi
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 46
Birthday : 27/03/1986
Age : 30
IPGM : institut perguruan darulaman
Course : pismp-science sem 4
Batch : januari 2007
Registered : 16/06/2008

PostSubject: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:00 pm

apa korang akan lakukan kalu bengang kat seseorang
menyumpah dalam hati ke?
pukul ke?
marah2 ke? apa2 je la jnji korang dapat legakan ati Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Tension Aku! Tension Aku! Tension Aku! Tension Aku! Tension Aku!
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:05 pm

bengang?
hmm aku senyap dl..
pastu aku carik mmbr ntok luahkan kebengangan aku nih..[cian mmbr aku 2]
pastu da ok sket..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:08 pm

aku de ckit sm dg ko crescent
beza aku aku x snyp...
aku pnya mulut open dlu la...
terasa org tu lntk dia la..
pastu cr membe lg nk ckp psl bnda tuh
last skali ok..
aku mrh sat jek..
x dendam2 sgt pun..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:10 pm

huhu..aku ni bengang kat owg sekejap jek..
asalkan org 2 start talking with me..
aku anggap cam xde pape blaku..huhu
bley plak camtu
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:15 pm

eh btl la tuh...
nk dendam2 watpe...
lm2 kn kwn gak blik..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:16 pm

kte klu bengang..kte pendm jer..

klu kte rase ade kwn yg leh dipercayai..bru kte luahkn...

tp..

p/s; jgn luah slalu ngat..nnti kne tikam blik
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:17 pm

ye btol 2 kobis...
pedihnye kene tikam ngan kwn sendiri..adoii
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:18 pm

tau xpe...luka dtikam tu lgsung xleh sembuh...
Back to top Go down
View user profile
fatimah tarmizi
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 46
Birthday : 27/03/1986
Age : 30
IPGM : institut perguruan darulaman
Course : pismp-science sem 4
Batch : januari 2007
Registered : 16/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 9:18 pm

betul2 jaja
nm jer kawan tp suka ckap blakang
xbaik wat mcm tu kan
Back to top Go down
View user profile
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 10:11 pm

tp..nk wat cmne..

benda tu xleh nk elak..

dh jdi budaya dalam masyarakat kte..cewahhh Sad
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 11:07 pm

isk alangkah baguihnye klo dpt sekeh pale org kite bengang~ Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Mon Jul 14, 2008 11:48 pm

sekeh je
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 12:20 am

kalau bengang kat seseorg, juz berdiam diri jer..jgn duk balas...bt bodoh jer lama2 ilanglah tu..nt silap ari bulan org tu lak bengang ngan kita..hahahaha Twisted Evil
Back to top Go down
View user profile
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 12:49 am

hurm...meh nak bg renungan...

penah x kite terfikir care positif iaitu MENGAPE KWN BENGANG NGN KITE??..
xkan xde angin pokok akan bergoyang kan...
so skrg tugas kite ialah..muhasabah blk diri sndri..
ape sbb musabab kwn tikam kite..
msti ade perbuatan kte yg xdsukai...
mgkin boleh jadi kwn ckup baik slame nih hnya mendam rase then satu hari dh xtahan br amik tindakan...
msti ade silap kite kat mane2..
kwn yg baik xkan smpai hati nak luah..
so PEPANDAILAH CARIK JAWAPAN AND KESALAHANN..
MARAH2 BLK HANYA AKAN MERUMITKAN KEADAAN...
LAGI DIBENCI ADALAH..
bagai siram manyak atas api..haaaaa...

...lu fikirlah sendri !!.... (nabil-raja lawak)
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 2:04 pm

klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 3:47 pm

nak ilangkan bengang..??

ske gi jln sorg2...
tgok movie sorg2...
bwk moto laju2...
nyanyi kuat2..

solat..
mintak petunjuk n kekuatan kat Allah..
baca Al-Quran..

belasah org yg kita geram tu dgn teruk...dlm mimpi la...
tp besh oo..rasa lega giler..!!

carik kawan yg boleh dipercayai...
cter sume kt dia..

diam lebih baik...
kalau tgh bengang tu better diam dlu..
kalau bls mse tu silap hribulan mmg Gadoh 2 besar la gamaknya...

kalau ikut kan geram...
rasa nk bunuh je org tu..!!
Gelak:..~~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
ice cube
Budak Sekolah
Budak Sekolah


Female Post : 86
Birthday : 24/11/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : science
Batch : JAN 07
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 10:55 pm

aku bila terlalu marah, aku akan maki org tu habis2an..
tp bkn depan2 ar...
sbb aku ni jnis tak tgamak nak marah org dpan2

bila aku dah trasa insaf, aku akan amik air semayang
pastu ngaji sket
huhu..
Back to top Go down
View user profile
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:11 pm

buat bodo ja..

Gelak:

*aku tgh mengong skang*
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:14 pm

btul..cara terbek..buat bodo jew..diam jew..pendm sorg2 jew...n jgn duk gatai pi buat lgi bende yg menyakitkan ati org len klu dh tau org xske Neutral
Back to top Go down
View user profile
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:18 pm

eh,igtkan tadak org pikiaq sm cm aku..

tp siriyes..aku buat bodo je weh..

Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
grafitti87
Timb. Menteri Besar
Timb. Menteri Besar


Male Post : 115
Birthday : 07/06/1987
Age : 29
IPGM : i4p
Course : science
Batch : januari 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:25 pm

jerit sekuat hati serta perasaan...
di bawah paras normal Razz
Back to top Go down
View user profile http://mrhypo.blogspot.com
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:30 pm

xbleh arr grafiti...nnti kepala otak sakit plak sbb jerit sakan sgt Razz
Back to top Go down
View user profile
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Tue Jul 15, 2008 11:31 pm

btoi2..

klu menjerit pening pala meh..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:46 am

kita buat xtau je..
seperti kata line..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:48 am

selain dari wat xtau jew.....kte dkatkn dri dgn TUHAN...tenangggg....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Today at 3:41 am

Back to top Go down
 
apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 9Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: