Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 4:03 pm

a'ah...
tu la kay yg sebenarnya..
selagi xpuas hati..
org yg xbersalah ni la jd mgse..
xpasal2 telinga aku kn dgr bebelan dia..
hu~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 4:44 pm

hehe...ala bese la...saper yang tak kenal kay dengan kehebatan sebagai trademark 2...tapi hebatkah ia???hehe...anda sendiri ada jawapannya...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 4:48 pm

m'metik kata kay..

".. hebat pd namanya, bkn pd org nya.."

hehe
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 4:50 pm

klu aku bengang, aku tabuh acimet je.. Gelak:
jgn marah cimet...
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:00 pm

hehe....eleh tarak eran la...cam leh je ko nk tabuh aku dr sana...kwakwakwa...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:01 pm

cimet...
ko ngan sluppre saling mengenali kah?.,
camne ko leh amik brg die lak?...
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:04 pm

barang????mana ada barang...mate ko silap bace kot..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:05 pm

ishk..
musykil2....
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:17 pm

hehe...lek la cikgu_egie...ni silap mata pertama yang aku wat kat korang...hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:18 pm

aku tau la ko b'kuasa kat cni..
suka2 je nak main kan org..
hukhuk.........
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:25 pm

bukan la...hehe...ni aku edit awal dari ko post la..hehe...so mmg aku kenal si sluppre ni....dah lama kenal dah..sbb 2 aku ajak die masuk forum ni....hehe....dulu la...kitaorang satu sekolah...pas2 die kena anta sana...hehe..cian..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 5:27 pm

owh..
begitu.....
hehe
Back to top Go down
View user profile
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 8:09 pm

wahwahwah...puas korang kutuk aku yer....mmg selagi aku bengang aku bebel jer...tp skurg-kurgnye takdelah smpi nk bertumbuk o smething...kdg2 aku bengang 2 berasas...bukan suka suki jer...sbb ble aku bengang dgn org 2...kwn2 aku yg lain turut bengang sama dengan org tuh...kire nk sedarkan org tuh jgkla...huhuhu...igt aku suka suki jer tibe2 nk bengang dgn org tuh klu dier tak buat aku bengang... Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 8:17 pm

77Acimatrix77 wrote:
bukan la...hehe...ni aku edit awal dari ko post la..hehe...so mmg aku kenal si sluppre ni....dah lama kenal dah..sbb 2 aku ajak die masuk forum ni....hehe....dulu la...kitaorang satu sekolah...pas2 die kena anta sana...hehe..cian..


ooo cian ek, dlu kutuk aku sbb kna hntr pgi sana, skrang bru nak kesian.. huhu
Back to top Go down
View user profile
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 8:31 pm

aku kenal sper sluppre...hahahaha
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 8:52 pm

*off topic*
xyah nak meneka sapa aku..

*on topic*
tabuh kay kerana slalu wat orang len sakit hati.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 10:08 pm

kayhebat wrote:
aku kenal sper sluppre...hahahaha

sapa sluppre?..
bek ko ckp..
klu x, aku bengang kang, tah apa aku wat....

(hehe....nyibuk cara bijak.. smbl xlari topik.. hehe......)
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 11:53 pm

bab manipulate ayat, hang memang teror..
Back to top Go down
View user profile
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 12:15 am

cekgu kan..
mst a teror....
hehe
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 12:31 am

pandai la hang..uih silap, dah level kakak dah skrang..

kang aku plak kna maki sbb xrespect senior.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 12:41 am

hehe...lek2 takyh bengang2...tak bek tau...hee...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 12:50 am

yosh! aku tgh bengang ari nih..adess..
bg idea kene kaw2 reject ngan mmbr..
last2 dia gune pakai gak idea aku tu..
siott...
aku diam je shari suntuk..tapi last2 gelak2 gak ngan diorg..cet!
nape le aku ni cpt nau cool balek..wahahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 1:11 am

orng lagi suka cool cepat ko suke plak cool lambat2...hehe...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 1:12 am

ok la tuh crescent..
bakpe nak masam muka lame2...
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Aug 15, 2008 1:20 am

77Acimatrix77 wrote:
orng lagi suka cool cepat ko suke plak cool lambat2...hehe...

tapi amek mase gak la...
mmbr tgk aku diam tetibe tanpe bersore..
trus diorg pon senyap skali..
pastu aku rimas le plak diam2 nih..
last2 aku bukak sore..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: