Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:49 am

yo2..

jom buat tatau sama2..

Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:52 am

jom...

masing2 wat xtau kt org len..post je...jgn Gadoh 2 Laughing
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:54 am

ya..tenang2 kn diri anda..

xpun kita leh gi jogging..

hmm..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:54 am

crescent wrote:
klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'

ape sebenanye maksud tikam blakang??.. ko sndri ade smpai hati nak luah ape yg ko xpuas hati kat org tuh kew.. ko pompuan kan?..aku tau pompuan xmcm laki xkan dpt luah dpn2... so kat cni aku xphm pe maksud tikam blakang.. setahu akula kan...xde istilah tikam2 blakang nih..kite just bg amaran sket jeh...xdela smpai Gadoh 2 teruk2 beb... kite msing2 dh besar... kalo org xske msti ade sebab.. positive thinking beb... dan org xkan bnci kite selamanye... kalo dh sekali jd kwn akan tetap kwn selamanya.. cume sendri mau ingat...kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org.. x gitu crescent?
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:56 am

hmmm...xpaham la baca byk2 ni..
huhu..~

aku masih lapar..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 12:57 am

sila p mkn..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:01 am

da mkn..tp masih lapar..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:02 am

sila mkn lg sampai kenyang..

Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:23 am

luvYOU wrote:
crescent wrote:
klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'

ape sebenanye maksud tikam blakang??.. ko sndri ade smpai hati nak luah ape yg ko xpuas hati kat org tuh kew.. ko pompuan kan?..aku tau pompuan xmcm laki xkan dpt luah dpn2... so kat cni aku xphm pe maksud tikam blakang.. setahu akula kan...xde istilah tikam2 blakang nih..kite just bg amaran sket jeh...xdela smpai Gadoh 2 teruk2 beb... kite msing2 dh besar... kalo org xske msti ade sebab.. positive thinking beb... dan org xkan bnci kite selamanye... kalo dh sekali jd kwn akan tetap kwn selamanya.. cume sendri mau ingat...kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org.. x gitu crescent?

xsampai ati nk luah? sbb diri ni pompuan jek?
lain org lain carenye nk luahkan pandangan..even ni ha ko tgh meluahkan pandangan ko kan?
ko igt xde ke pompuan yg xleh luahkan secara depan2? abes 2 yg aku tulis 2 bukan aku luahkan ke?
aku xcarik gado..cume kurang gemar ayat yg dia gunekan..
xde istilah tikam blakang ko kate? juz nk bg amaran? tunggu la ko kene satu hari ni br ko tau ape yg aku rase..nk positif biar bertempat..learn frm mistake..

pengalaman sendiri mematangkan idopku..bukan aku saje2 je cakap kat sini..n aku xemo..
even budak yg tikam blakang aku tu dia yg last2 tetibe baik n mintak maap ngan aku..
sbb ape? sbb dia tau dia yg salah..dia cakap bende bukan2 blakang aku kat sume org..
tapi tuhan maha adil..skejap je dia tunjukkan kat dunia..

skali kwn tetap kwn slamenye? yes im agree on that...
n setahu aku, aku xkate pape pon pasal kwn xkwn nih..
aku juz kate alert n berhati2 ngan sikap dia..
and aku igt 2..btol x luvyou?

'kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org'?
sorry la if aku terkasar bahase disini n buat ko terase yek..aku luahkan kat sini sebagai pompuan yg ko kate xbrani nk luahkan depan2~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:24 am

hai laling..

ni post aku yg ke-500..

slamat tggal alam skolah menengah..

*riak2*
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:25 am

poyo la line..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:25 am

crescent is back..!!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:25 am

mazlindaadnan wrote:
hai laling..

ni post aku yg ke-500..

slamat tggal alam skolah menengah..

*riak2*

congratz2!~ *shake hands* hehe ^^
aku ni bile le nk jadik guru!~ chayo2!!
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:26 am

paan1904 wrote:
crescent is back..!!

yeahh! im back! hahaha~
aku xstudy lagi ntok ujian esok nih..huhu
tdo kul 3 lagik la jwbnye~
td br siapkan 3 asgmnt~ letey dow~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:27 am

study..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:28 am

pulon crescent pulon..

Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:30 am

topik yg mampu jdi panas!!!
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:30 am

line..x bek ooo..org ade test tu..
slamt stdy..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:31 am

maceh2~
aku ni benti sat nk lepaskan tensen..
tetibe aku terbace bende yg xspatotnye aku bace..huhu
maap le sume yek~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:31 am

crescent wrote:
paan1904 wrote:
crescent is back..!!

yeahh! im back! hahaha~
aku xstudy lagi ntok ujian esok nih..huhu
tdo kul 3 lagik la jwbnye~
td br siapkan 3 asgmnt~ letey dow~

ujian??lek lu....segrkn otak anda kembali..huhu
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:33 am

dgn care berporum aku dpt segarkan kembali otakku yg tensen ni Laughing cheers
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:34 am

yeay..go crescent~~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:36 am

maceh2~
sorry lagik skalik aku ucapkan pada sape2 yg terase ngan ucapan ku td~ zass
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:38 am

crescent wrote:
luvYOU wrote:
crescent wrote:
klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'

ape sebenanye maksud tikam blakang??.. ko sndri ade smpai hati nak luah ape yg ko xpuas hati kat org tuh kew.. ko pompuan kan?..aku tau pompuan xmcm laki xkan dpt luah dpn2... so kat cni aku xphm pe maksud tikam blakang.. setahu akula kan...xde istilah tikam2 blakang nih..kite just bg amaran sket jeh...xdela smpai Gadoh 2 teruk2 beb... kite msing2 dh besar... kalo org xske msti ade sebab.. positive thinking beb... dan org xkan bnci kite selamanye... kalo dh sekali jd kwn akan tetap kwn selamanya.. cume sendri mau ingat...kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org.. x gitu crescent?

xsampai ati nk luah? sbb diri ni pompuan jek?
lain org lain carenye nk luahkan pandangan..even ni ha ko tgh meluahkan pandangan ko kan?
ko igt xde ke pompuan yg xleh luahkan secara depan2? abes 2 yg aku tulis 2 bukan aku luahkan ke?
aku xcarik gado..cume kurang gemar ayat yg dia gunekan..
xde istilah tikam blakang ko kate? juz nk bg amaran? tunggu la ko kene satu hari ni br ko tau ape yg aku rase..nk positif biar bertempat..learn frm mistake..

pengalaman sendiri mematangkan idopku..bukan aku saje2 je cakap kat sini..n aku xemo..
even budak yg tikam blakang aku tu dia yg last2 tetibe baik n mintak maap ngan aku..
sbb ape? sbb dia tau dia yg salah..dia cakap bende bukan2 blakang aku kat sume org..
tapi tuhan maha adil..skejap je dia tunjukkan kat dunia..

skali kwn tetap kwn slamenye? yes im agree on that...
n setahu aku, aku xkate pape pon pasal kwn xkwn nih..
aku juz kate alert n berhati2 ngan sikap dia..
and aku igt 2..btol x luvyou?

'kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org'?
sorry la if aku terkasar bahase disini n buat ko terase yek..aku luahkan kat sini sebagai pompuan yg ko kate xbrani nk luahkan depan2~

mntak maaf kalo care aku kasar..
aku tau pandangan ko dr sudut org yg kene aniaya... aku pulak dr pandangan org yg bkn kate aniaya tapi memberi pengajaran.. ko fikir aku xpenah kene...sapelah manusia kat dunia yg xde salah beb.. then fkir blk timbal blk..yap..aku mmg de slh..then ape care pon the finish line is aku harus mnta maaf..
kejamla camtuh kalo kite kene tikam kite duk menunggu org tuh dtg golekkan diri sndri mntak maaf..salah eh kalo kite yg g bebaik.. aku penah kene la beb..aku penah rase.. aku bole tlg crite dr kedua2 sudut samada yg dianaya atau menganiaya.. ko penah x jmpe kwn yg berlagak yg kerek yg xleh bertolak ansur dgn kwn2 sndri..yg baran suke perlekeh org.. ko xtanye ape sbb musabab aku bg pengajaran kat die.. xde maknenye sekadar suke suki bg pengajaran kalo xde sbb.. ko de reason sndri dan aku de reason sndri.. everyone's opinion is accepted..

mnta maaf eh crescent jika ade tersalah kate..ini cume pendapat
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:38 am

hmm..kita xleh cepat terasa..
kta kena open.. Smile
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Sponsored content




PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Today at 10:13 pm

Back to top Go down
 
apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: