Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:41 am

isu ni sensitip kot..keadaan ini berlaku kerana masing2 de pengalaman...kte paham...cewah..lek my all fend Laughing
Back to top Go down
View user profile
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:42 am

rasanya semua org punya pandangan tersendiri pasal istilah tikam belakang ni.. tp apepun kita perlu ingat, dlm hidup ni xsmua yg kita ske kita akan dpt spt mana yg kita nak...adat dunialah ni ada kawan baik ada kawan yg xberapa baik. ini sbgai perencah kepada hidup kita supaya ada variasi dan ada perasa nanti xlah kebosanan...kekadang smua ni sbgai pengalaman yg perlu kita timer even pahit untuk kita lalui rupanya ada yg xmenyukai kita...cuba muhasabah diri siapa kita dan siapa org yg xsukakan kita tu..

nanti kita akan tahu kesalahan kita dan kesalahan dia supaya xkan timbul pepatah gajah depan mata xnmpk tp kuman sebarang laut kita nampak...

so kalau rasa bengang je, duk diam2 sorang2 dan mula cari punca di mana silapnya..mungkin dgn cara tu kita dpt baiki diri dan pandangan org lain terhadap kitakan....

fikir positif untuk nikmati hidup berkualiti
Back to top Go down
View user profile
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:43 am

tp jgn lupe pepatah org dulu 'ckp seng, nk buat sush'..... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:45 am

senyum itu penting..!

ayat sebelum tido~

lalallalalalalalaa~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:45 am

huhu...sajeje...menarik topik nih.. bkn nak carik gado...tp nak dgr pendapat
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:49 am

misskobis itu mmg betui tp kita kena cuba...tak cuba tak tau kan...ingat mcm nilah hidup penuh ujian, berdoalah sbg org teraniaya kalau rasa diri teraniaya kan..hehehe
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:50 am

luvYOU wrote:
crescent wrote:
luvYOU wrote:
crescent wrote:
klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'

ape sebenanye maksud tikam blakang??.. ko sndri ade smpai hati nak luah ape yg ko xpuas hati kat org tuh kew.. ko pompuan kan?..aku tau pompuan xmcm laki xkan dpt luah dpn2... so kat cni aku xphm pe maksud tikam blakang.. setahu akula kan...xde istilah tikam2 blakang nih..kite just bg amaran sket jeh...xdela smpai Gadoh 2 teruk2 beb... kite msing2 dh besar... kalo org xske msti ade sebab.. positive thinking beb... dan org xkan bnci kite selamanye... kalo dh sekali jd kwn akan tetap kwn selamanya.. cume sendri mau ingat...kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org.. x gitu crescent?

xsampai ati nk luah? sbb diri ni pompuan jek?
lain org lain carenye nk luahkan pandangan..even ni ha ko tgh meluahkan pandangan ko kan?
ko igt xde ke pompuan yg xleh luahkan secara depan2? abes 2 yg aku tulis 2 bukan aku luahkan ke?
aku xcarik gado..cume kurang gemar ayat yg dia gunekan..
xde istilah tikam blakang ko kate? juz nk bg amaran? tunggu la ko kene satu hari ni br ko tau ape yg aku rase..nk positif biar bertempat..learn frm mistake..

pengalaman sendiri mematangkan idopku..bukan aku saje2 je cakap kat sini..n aku xemo..
even budak yg tikam blakang aku tu dia yg last2 tetibe baik n mintak maap ngan aku..
sbb ape? sbb dia tau dia yg salah..dia cakap bende bukan2 blakang aku kat sume org..
tapi tuhan maha adil..skejap je dia tunjukkan kat dunia..

skali kwn tetap kwn slamenye? yes im agree on that...
n setahu aku, aku xkate pape pon pasal kwn xkwn nih..
aku juz kate alert n berhati2 ngan sikap dia..
and aku igt 2..btol x luvyou?

'kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org'?
sorry la if aku terkasar bahase disini n buat ko terase yek..aku luahkan kat sini sebagai pompuan yg ko kate xbrani nk luahkan depan2~

mntak maaf kalo care aku kasar..
aku tau pandangan ko dr sudut org yg kene aniaya... aku pulak dr pandangan org yg bkn kate aniaya tapi memberi pengajaran.. ko fikir aku xpenah kene...sapelah manusia kat dunia yg xde salah beb.. then fkir blk timbal blk..yap..aku mmg de slh..then ape care pon the finish line is aku harus mnta maaf..
kejamla camtuh kalo kite kene tikam kite duk menunggu org tuh dtg golekkan diri sndri mntak maaf..salah eh kalo kite yg g bebaik.. aku penah kene la beb..aku penah rase.. aku bole tlg crite dr kedua2 sudut samada yg dianaya atau menganiaya.. ko penah x jmpe kwn yg berlagak yg kerek yg xleh bertolak ansur dgn kwn2 sndri..yg baran suke perlekeh org.. ko xtanye ape sbb musabab aku bg pengajaran kat die.. xde maknenye sekadar suke suki bg pengajaran kalo xde sbb.. ko de reason sndri dan aku de reason sndri.. everyone's opinion is accepted..

mnta maaf eh crescent jika ade tersalah kate..ini cume pendapat


len kali bgtau laa ko ni dr both sudut..jgn men terjah je wahai luvyou..
anda sendiri yg mengatakan anda mahu memberikan pengajaran pada org tu? adakah anda bercakap secara berdepan? atau dibelakang
jgn samakan tikam dr depan n tikam dr blkg..
masing dr konteks yg berbeza~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:51 am

syafkinntie wrote:
misskobis itu mmg betui tp kita kena cuba...tak cuba tak tau kan...ingat mcm nilah hidup penuh ujian, berdoalah sbg org teraniaya kalau rasa diri teraniaya kan..hehehe

setuju... mmg bkn mudah ckp saje...tp ape gune tgn kaki kan...dan juga otak...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:52 am

luvYOU wrote:
syafkinntie wrote:
misskobis itu mmg betui tp kita kena cuba...tak cuba tak tau kan...ingat mcm nilah hidup penuh ujian, berdoalah sbg org teraniaya kalau rasa diri teraniaya kan..hehehe

setuju... mmg bkn mudah ckp saje...tp ape gune tgn kaki kan...dan juga otak...

ya..saya sokong..gunakan OTAK ketika mengeluarkan pandangan
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 1:55 am

crescent wrote:
luvYOU wrote:
crescent wrote:
luvYOU wrote:
crescent wrote:
klo de perbuatan yg xdisukai xpayah la sampai nk tikam blkg...
kepercayaan yg kite beri pada dia trus hancoss tau x?
kite akan trus alert ngan sikap dia..n mule start berhati2 ngan org 2..

kwn yg baik xkan sampai hati nk luah? isk klo smp da tikam blkg 2? baikkah?

sorry la..
ayat ko ni xleh blaa..
bak kate ko sndr 'bagai siram manyak atas api'

ape sebenanye maksud tikam blakang??.. ko sndri ade smpai hati nak luah ape yg ko xpuas hati kat org tuh kew.. ko pompuan kan?..aku tau pompuan xmcm laki xkan dpt luah dpn2... so kat cni aku xphm pe maksud tikam blakang.. setahu akula kan...xde istilah tikam2 blakang nih..kite just bg amaran sket jeh...xdela smpai Gadoh 2 teruk2 beb... kite msing2 dh besar... kalo org xske msti ade sebab.. positive thinking beb... dan org xkan bnci kite selamanye... kalo dh sekali jd kwn akan tetap kwn selamanya.. cume sendri mau ingat...kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org.. x gitu crescent?

xsampai ati nk luah? sbb diri ni pompuan jek?
lain org lain carenye nk luahkan pandangan..even ni ha ko tgh meluahkan pandangan ko kan?
ko igt xde ke pompuan yg xleh luahkan secara depan2? abes 2 yg aku tulis 2 bukan aku luahkan ke?
aku xcarik gado..cume kurang gemar ayat yg dia gunekan..
xde istilah tikam blakang ko kate? juz nk bg amaran? tunggu la ko kene satu hari ni br ko tau ape yg aku rase..nk positif biar bertempat..learn frm mistake..

pengalaman sendiri mematangkan idopku..bukan aku saje2 je cakap kat sini..n aku xemo..
even budak yg tikam blakang aku tu dia yg last2 tetibe baik n mintak maap ngan aku..
sbb ape? sbb dia tau dia yg salah..dia cakap bende bukan2 blakang aku kat sume org..
tapi tuhan maha adil..skejap je dia tunjukkan kat dunia..

skali kwn tetap kwn slamenye? yes im agree on that...
n setahu aku, aku xkate pape pon pasal kwn xkwn nih..
aku juz kate alert n berhati2 ngan sikap dia..
and aku igt 2..btol x luvyou?

'kite nak org baik ngn kite, kite kenelah baik ngn org'?
sorry la if aku terkasar bahase disini n buat ko terase yek..aku luahkan kat sini sebagai pompuan yg ko kate xbrani nk luahkan depan2~

mntak maaf kalo care aku kasar..
aku tau pandangan ko dr sudut org yg kene aniaya... aku pulak dr pandangan org yg bkn kate aniaya tapi memberi pengajaran.. ko fikir aku xpenah kene...sapelah manusia kat dunia yg xde salah beb.. then fkir blk timbal blk..yap..aku mmg de slh..then ape care pon the finish line is aku harus mnta maaf..
kejamla camtuh kalo kite kene tikam kite duk menunggu org tuh dtg golekkan diri sndri mntak maaf..salah eh kalo kite yg g bebaik.. aku penah kene la beb..aku penah rase.. aku bole tlg crite dr kedua2 sudut samada yg dianaya atau menganiaya.. ko penah x jmpe kwn yg berlagak yg kerek yg xleh bertolak ansur dgn kwn2 sndri..yg baran suke perlekeh org.. ko xtanye ape sbb musabab aku bg pengajaran kat die.. xde maknenye sekadar suke suki bg pengajaran kalo xde sbb.. ko de reason sndri dan aku de reason sndri.. everyone's opinion is accepted..

mnta maaf eh crescent jika ade tersalah kate..ini cume pendapat


len kali bgtau laa ko ni dr both sudut..jgn men terjah je wahai luvyou..
anda sendiri yg mengatakan anda mahu memberikan pengajaran pada org tu? adakah anda bercakap secara berdepan? atau dibelakang
jgn samakan tikam dr depan n tikam dr blkg..
masing dr konteks yg berbeza~

terjah??.. hai cik crescent...kamu mcm emo.. kate kamu bkn jenis emo.. open la... kamu kate luah kat cni adalah disamakn dgn care berdepan??..itukah care berdepan anda?..huhu...mmg bijak kan?.. hurm..ape2pon...cermin2 la diri..bkn sumeorg sempurna.. sedangkan lidah lg tergigit.. sy stuju ngn syafkinntie...hidup ade aam garam.. ade perencah.. ade menang ade kalah.. bagai roda..kdg sy di bwh awk di atas.. hari lain sy pulak di atas mgkin awk di tengah2...mcm tulah..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 2:01 am

saya macam emo? klo saya emo? saya xkan gune perkataan wahai luvyou~
saya open la nih..klo x saya xlayan da kamu..
saya tgk anda suka putar belitkan ape yg saya katekan..xpatot2..
sy sedar diri saya..cermin pon ade ni ha kat sblh klo nk tgk~

pandangan saya..jika kite menegur org yg bak kate luvyou 'ko penah x jmpe kwn yg berlagak yg kerek yg xleh bertolak ansur dgn kwn2 sndri..yg baran suke perlekeh org'
saya akan menegur secare berdepan dgnnye bukan dgn cara dibelakang..istilah yg kamu gunakan saya dapati anda sendiri yg tersilap ertikan..

istilah tikam dibelakang membw maksud org tu melakukan sesuatu dengan niat memburukkan seseorg dan menggunakan taktik kotor..~

nk bg pengajaran..cakap depan sudey~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 2:02 am

ok!.. mekacih..arigato.. cheers salam2..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 2:03 am

0 - 0 la yek~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 2:04 am

ok babe.. huhu. no hal.. sowy eh
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 2:05 am

xrase ape pon wahai luvyou~
sowi laaa juga yek~hehe

*cam lawak la pulak..wakakaka*
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Jul 16, 2008 10:13 pm

aku dh kalo dh bengang kat org tuh aku perli2 dlu...
terasa ke apa lantak la...
kalo tersalah lgkh org tuh leh terbang apa je yg ada di sekeliling...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 12:01 am

bengang...??

penah la dlu..aku mmg bengang gler ngn sorg ni..

punya la xmo balas balik ape yg dia ckp..

xpasal2 plastik sampah jadi mangsa lepas geram aku..

huhu~cian plastik sampah tu..

aku tendang smpai tercampak..
naseb baik smpah x bertabur..
kalo x jenuh kutip!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
ice cube
Budak Sekolah
Budak Sekolah


Female Post : 86
Birthday : 24/11/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : science
Batch : JAN 07
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 12:03 pm

semarah mana pon aku kat org, aku tak reti nak tunjuk..

tp... bila blkg dia, habis kuar mcm2!
Back to top Go down
View user profile
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 1:53 pm

kalau bengang kat seseorg? baca quran je la.. smyg sunat byk2.. hakhak!!...
Back to top Go down
View user profile
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 1:55 pm

nape cekgu egie gelak2 ni
Back to top Go down
View user profile
miyuleen
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 23
Birthday : 04/03/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE...sem4
Batch : JANUARI 2007
Registered : 14/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 2:22 pm

klo aku bengang ngn org 2....aku tls dlm diari je la...nk cte kt org ssh sb xcaye
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/narutoworld
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 2:26 pm

tgk jgk la bengang sbb ape.. kalo suma org bengang benda yg sama, leh a nak share2 cite kat org.. kalo aku sorg2 je yg bengang, baik sumpah seranah lam bilik sorg2 je la.. hukhuk :00
Back to top Go down
View user profile
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 2:28 pm

weh.. xleh gelak ke kat cni? topik serius ek? korg emo ek?? ok2.aku tarik balik gelak aku td k.. skrg aku nangis k.. hukhuk..... Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Fri Jul 18, 2008 2:31 pm

hahaha tah apa2 arrr ko ni cekgu egie...sini mana leh emo2....nk emo better jgn berckp lgsg kan...

internet ni ada istilah anominity iaitu u can be anyone u wants

xsiapa leh saman ko kalau ko nk ckp betul ke tipu ke atau emo2....hehehe

so be positive k
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Sat Jul 19, 2008 4:44 am

kekadang klo aku bengang kat org 2..
aku tenung je dia tanpa kate pape..
pastu blah

ataupon..
!#!@$#^#^%@&%(*(O!! [paham kan?]
hahaha
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Today at 3:45 am

Back to top Go down
 
apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: