Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 pencuci muka apa yg korang suka pakai

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sat Jul 19, 2008 9:02 pm

woww.. banyak betul jenis pencuci hgpa guna no.. hehehe.. aku pakai sabun susu kambing ja.. memerangkap sabun mandi aku.. hehe
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Jul 20, 2008 12:33 am

adib wrote:
woww.. banyak betul jenis pencuci hgpa guna no.. hehehe.. aku pakai sabun susu kambing ja.. memerangkap sabun mandi aku.. hehe

pttla bau cam kambing

hahahahahahahahahaha
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Jul 20, 2008 1:04 am

aku pakai sabun papaya jer...heh heh heh
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
Cik Nad
Budak Sekolah
Budak Sekolah


Female Post : 88
Birthday : 13/06/1988
Age : 28
IPGM : IPTAA
Course : Prasekolah
Batch : Julai 2006
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Jul 20, 2008 3:06 am

ice cube wrote:
aku pkai sabun yg disyorkan doktor
acne aid
erm, rasa cam nak setia ja kt sabun ni
muka pon dah tak jrawat

wah..samelah kite..

acne aid.. doc suh pakai..

dulu nek jrwt.. skg tiada lg..

gune la acne aid..best..!
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Jul 20, 2008 4:31 pm

ade kat farmasi ke, kedai2 beyse ke or kat mane? huhu

awat aku xpenah dgr lgsg..hehe Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
tretmohamed
Bayi Cute
Bayi Cute


Female Post : 6
Birthday : 11/02/1988
Age : 28
IPGM : ip persekutuan, penang
Course : ppismp~ math
Batch : july 07
Registered : 26/06/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sat Aug 02, 2008 5:14 am

Cik Nad wrote:
ice cube wrote:
aku pkai sabun yg disyorkan doktor
acne aid
erm, rasa cam nak setia ja kt sabun ni
muka pon dah tak jrawat

wah..samelah kite..

acne aid.. doc suh pakai..

dulu nek jrwt.. skg tiada lg..

gune la acne aid..best..!

ok ke? ak penah gak try pakai.. curik pakai yg kakak nyer.. he3.. Razz
tp muke cm perit gler ble pakai slalu sgt..
uhuk3..
mse 2 pakai garnier pure kaler biru tue..
sgt bes gne yg neh tp ttbe sesajer nk tkar pncuci mke..
then skrg beralih kpd neutrogena deep clean~
hi3.. dua2 best..
Back to top Go down
View user profile http://www.tretchan.blogspot.com
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Aug 03, 2008 1:44 am

yer btol.......
neutrogena sgt bes.......

tp aku ada citer sket nak share....

ms skul dlu, muka aku jerawat truk sgt..
n aku try guna Johnson n Johnson DEep Action Cleanser (xsilap aku)...
kaler biru tua.....
amazingly, after 1 yr, muka aku lgsg dah xde pimple..
aku just citer jer.......
sesapa nak try, try aa......
aku xdpt komisyen pape...........
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Aug 03, 2008 9:53 pm

hehe aku mmg jarang ade jerawat nih..
pakai pon sbb xmo kulit berminyak2 nih..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Sun Aug 03, 2008 10:07 pm

aku smpai skang ni ade prob jerawat..
tp dah kurg sket berbanding dlu..
tinggal parut2 je la sbb aku jari2 aku ni gatal..
suke merayap2 di muka..
hahha!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Sponsored content




PostSubject: Re: pencuci muka apa yg korang suka pakai   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
pencuci muka apa yg korang suka pakai
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: