Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cliffe
Timb. Menteri Besar
Timb. Menteri Besar


Male Post : 24
Birthday : 05/03/1985
Age : 31
IPGM : perlis
Course : pj
Batch : 850305036129
Registered : 17/06/2008

PostSubject: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Sat Aug 02, 2008 1:51 am


Jenayah Perog0l Bersiri Kanak-Kanak!

PETALING JAYA: Penjenayah yang mempunyai masalah mental dipercayai tert dalam kes kematian seorang kanak-kanak perempuan yang dijumpai dalam beg pakaian sukan di Taman Petaling Utama di sini, kelmarin.

Penjenayah gila itu sanggup melakukan penderaan seksual melampau terhadap mangsa yang identitinya belum dikenal pasti.

Laporan bedah siasat Hospital Kuala Lumpur malam kelmarin, mendapati kemaluan dan duburnya terdapat kesan tusukan terung dan timun.

Ini mungkin menyebabkan bahagian dalam abdomen cedera teruk hingga membawa kematiannya
----------------------------------------------------
PETALING JAYA: Misteri identiti mayat seorang kanak-kanak dalam beg pakaian yang disangka Nurin Jazlin Jazimin, 8, akan terjawab apabila keputusan ujian asid deoksiribonukleik (DNA) diketahui sebelum hujung minggu ini.

Sampel darah mangsa dikatakan sedang diuji untuk dipadankan dengan sampel darah ibu bapa Nurin, Jazimin Abdul Jalil dan Norazian Bistaman, yang diperoleh selepas proses pengecaman mayat berkenaan dilakukan di Hospital Kuala Lumpur (HKL), Isnin lalu.

Sumber memberitahu Berita Harian, keputusan ujian itu penting bagi memadankan antara sampel darah mangsa dan ibu bapa Nurin, kanak-kanak yang dilaporkan hilang di Wangsa Maju sejak sebulan lalu.
------------------------------------------------------

nampak gaya, warga KL pasti kecut perut dengan kes per0gol ini. Di harap ibubapa jangan leka. nak nak skrng nie time nak raya, mak bapak jgn leka masa shopping sampai anak kat sebelah terlupa.
Back to top Go down
View user profile
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Thu Aug 07, 2008 12:33 am

psiko punye kerja nih...

fidolefia tahap gila b*#i..

mencari kepuasan dengan sexualy abused child
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Thu Aug 07, 2008 1:06 am

dunia zaman sekarang...
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Thu Aug 07, 2008 1:09 am

masalah cam nih susah nak kesan..

dorang boleh jadi golongan profesional..

bukan mcm dalam tv tu, yg merogol orang muka cam pailang

ni mungkin muka baik2
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Thu Aug 07, 2008 4:12 am

da xde keje len diorg ni..
budak2 pon leh jadik mangsa..adess
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Thu Aug 07, 2008 4:22 am

klu dah tak tahan sangat bek cari je yang sebaya...bukan takde...jgn la jadikan kanak2 sebagai mangsa kerana perjalanan hidup mereka masih lagi jauh...sian depa suma..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Fri Aug 08, 2008 7:33 pm

diorg mane pk pasal sume 2 cimet..syaitan ade dimane2 untuk menghasut org yg terpesong jauh nih..
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Fri Aug 08, 2008 10:11 pm

hmmm....2 betul...tapi aku sedih la...bdk2 yang baru nak kenal dunia jadi mangsa kerakusan mereka..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Sat Aug 09, 2008 12:57 am

Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!   Today at 1:40 pm

Back to top Go down
 
Jenayah Per0gol Kanak-Kanak Bersiri di KL!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Komuniti dan Diskusi :: Isu Semasa Dalam dan Luar Negara-
Jump to: