Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Sun Aug 03, 2008 10:37 pm

Jom Kire Huruf 'f'

Terdapat pelbagai cara untuk menguji keunikan tubuh badan kita, diantara keunikan itu sudah tentulah otak manusia.. dibawah ini ada ujian yang menarik untuk dicuba bersama... ..

Sila lakukan dan jangan cuba menipu diri anda sendiri

Kira jumlah huruf F's dalam perenggan dibawah dalam masa 15 saat:

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

dah selesai?

Scroll kebawah hanya apabila anda telah selesai mengira!

OK?

berapa banyak?

tiga? (anda tentunya seorang lelaki!!!)

baca sekali lagi!

FINISHED FILES ARE THE
RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC
STUDY COMBINED WITH THE
EXPERIENCE OF YEARS

Salah, sebenarnya terdapat 6, kira semula..

Sebab berlakunya perkara tersebut diterangkan dibawah ini...

otak LELAKI tidak memproses perkataan "OF".

Keajaiban kejadian atau silap mata?

Sesiapa yang dapat mengira kesemua 6 F's pada permulaan ujian memiliki otak PEREMPUAN

tp kalau LELAKI pun kira 6 F's..


_________________


Last edited by 77Acimatrix77 on Sun Aug 03, 2008 10:48 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Sun Aug 03, 2008 10:40 pm

hee~ aku mmg perempuan sbb aku kira sume ade 6..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Mon Aug 04, 2008 2:46 am

a'a mmg ade 6
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri


Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 6:10 pm

saya laki, saya kira 3
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 8:08 pm

aku mule2 dulu dpt kira 5 jew...hehe..ble 2nd time kire dpt 5 gak..pas perhatikan btl2 br la tau n dpt 6...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 8:23 pm

hahaha.. aki dapat 3 jugak.. pasai apa aku xnampak OF tu.. langsung x perasan.. nasib baik ada penerangan dan kawan2 laki lain pun dapat 3 jgk.. kalau x.. maunya aku pi jumpak doktot kat tumpoi.. Gelak:

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 8:33 pm

test ni cuma berkesan tuk first time test jer...klu len2 2 mrk akan cuma menumpukan kepada perkataan "of" 2...hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 8:35 pm

pendapat aku la.. org laki ni xsuka detail sgt dalam kehidupan dia.. pompuan pulak lebaih detail... sbb tu leh nampak... sbb tu bila kita wat keja cepat.. tapi pompuan lambat skit.. tul x?.. Gelak:.. pendapat aku ja..

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 8:42 pm

2 diantaranya la...tapi kkdg 2 ppn ni terlalu cerewet n terlalu teliti...2 pun boleh jadi bahaya gak....hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 9:06 pm

btul2...

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:08 pm

adib wrote:
pendapat aku la.. org laki ni xsuka detail sgt dalam kehidupan dia.. pompuan pulak lebaih detail... sbb tu leh nampak... sbb tu bila kita wat keja cepat.. tapi pompuan lambat skit.. tul x?.. Gelak:.. pendapat aku ja..

xbetol2..aku pon x suke mende2 detail nih..hahaha
cth cam bahan bacaan pjg nau nk bace..aku maleh nk bace..wahahaha

klo buku harry potter aku layan even dia tebal..sbb ape? sbb minat..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:29 pm

crescent wrote:
adib wrote:
pendapat aku la.. org laki ni xsuka detail sgt dalam kehidupan dia.. pompuan pulak lebaih detail... sbb tu leh nampak... sbb tu bila kita wat keja cepat.. tapi pompuan lambat skit.. tul x?.. Gelak:.. pendapat aku ja..

xbetol2..aku pon x suke mende2 detail nih..hahaha
cth cam bahan bacaan pjg nau nk bace..aku maleh nk bace..wahahaha

klo buku harry potter aku layan even dia tebal..sbb ape? sbb minat..hehe

contoh 1 lagi masa hg baca buku naruto...btul x?... jadinya mungkin dalam 4.87% kot yg x terikut dgn researc ni.. Gelak:.. hg nampak berapa F crescent?

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:39 pm

a'a naruto 2 kekadang suke nau letak ayat cam dlm buku..
xkose nk bace..hahaha
btw, aku nampak 6 la adib..[saje je adib nie Laughing ]
maybe sbb ayat dia x panjang nau kot.. Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:49 pm

haaa.. jadinya btul jugak apa yg diterangkan oleh aku dalam topik ni...Gelak:

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:52 pm

hehe....ingatkan dpt 3 plak..hehe...4 ke..5 ke..huhu

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 10:55 pm

cemey kalau 4-5 tu tandanya dah sampai tgh2 la tu.. Gelak:

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Tue Aug 12, 2008 11:19 pm

die sbenarnya ada jawapan kepada setiap persoalan kenapa dpt 3,4,5 dan 6....aku cari sat..sbb bende ni reseach berkaitan dengan sikap kita gak...nnt aku cari...or ader sesapa yang dpat result 2 leh taruk kat sini..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Wed Aug 13, 2008 12:27 am

ada yg kata dapat 7.. Gelak:

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Wed Aug 13, 2008 12:35 am

7 tang mana plak..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Wed Aug 13, 2008 7:03 pm

adib..adib..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri


Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Sun Aug 17, 2008 12:23 am

adib kot yg dpt 7 tu, dia tu "bi" kot Evil or Very Mad
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Sun Aug 17, 2008 10:26 pm

Gelak:...
dua dlm satu~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Sponsored content




PostSubject: Re: Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!   Today at 3:39 pm

Back to top Go down
 
Ader baper banyak huruf F yang anda kira!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Komuniti dan Diskusi :: Pengetahuan Am-
Jump to: