Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
ice cube
Budak Sekolah
Budak Sekolah


Female Post : 86
Birthday : 24/11/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : science
Batch : JAN 07
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Tue Jul 08, 2008 6:09 pm

la...
aku ingt aku sowang ja nak jd power rangers...
huuhuu..............

ni bley wat team baru ni
ipgm rangers
wakakakaka..
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Tue Jul 08, 2008 8:26 pm

hehehe...ape2 jer la...klu lengkap ok la...mmg nak wat team pun...huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Tue Jul 08, 2008 8:46 pm

aku pn nk join...
aku chup kale pink....
hehehe
Back to top Go down
View user profile
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Tue Jul 08, 2008 8:51 pm

sitimanis wrote:
aku pn nk join...
aku chup kale pink....
hehehe

baca kat atas nu..
aku dah ambik kaler pink.
ko cari kaler laein.
pink kehitam-hitaman ke...

Razz Razz
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Tue Jul 08, 2008 9:28 pm

ala sapix..gentlemen la ckit..
mu laki..
bg la girls amik pink..

mu amik la kaler len... Gelak:
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 12:09 am

misskobis taknak join jadi IPGM rangers ker???Gelak:...ni dah jauh melalut ni...huhuhu...imiginasi tinggi tul...huhuhu
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 12:19 am

kte xnk jd rangers....tp nk jd ultraman,bia sorg2 jer..xpyah berebut ngan org len.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 12:22 am

alalala merajok la misskobis kite nih..
sapix! mengalah cepat! wakaka
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 12:31 am

sapix tu mmg cmtu..ngada2

abaikan ja dia misskobis..

Rock Bebeh
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
nadiha
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 23/10/1987
Age : 29
IPGM : ipba
Course : pismp
Batch : julai 2005
Registered : 08/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 1:04 am

xpe misskobis...
ultraman lg best dr power rangers Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 1:05 am

miss kobis nk jd ultraman pe???
ultraman pun de byk nm taw...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 2:15 am

misskobis wrote:
kte xnk jd rangers....tp nk jd ultraman,bia sorg2 jer..xpyah berebut ngan org len.. Gelak:

huaaaa,
dah x nak dah...

ambik laa korang sume nak ranger pink ke biru kehitaman ke, jingga ke, oren kepudaran ke...

aku nak keluang man cukup r..

tp nak keluang man kaler pink jugak

tongue
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 2:42 pm

amik la sapix...

pg cipta kostum sndri...
pastu nnt jgn lupa display kat cni plak ek...
Laughing
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
nadiha
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 23/10/1987
Age : 29
IPGM : ipba
Course : pismp
Batch : julai 2005
Registered : 08/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 2:52 pm

amboi sapix..
skrg dh minat dgn kaler pink nmpk
hehe
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:12 pm

seb la ni zon borak sampai lebam...Gelak:...klu tak dah terkeloz la topic ni...hehehe


ermmm....antara kluangman ngan cicakman mana yang best ek...
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:13 pm

oih,
aku memang dari kecik lagi minat kaler pink.
nanti ade kete nanti nak cat kete aku ngan kaler pink.

pink tu is very cute !!!
flower
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:14 pm

uihh..xcaye aku de lagi minat pink..
slalu mamat jambu je suke..ekekeke
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:15 pm

acmay wrote:
seb la ni zon borak sampai lebam...Gelak:...klu tak dah terkeloz la topic ni...hehehe


ermmm....antara kluangman ngan cicakman mana yang best ek...

aku sokong kluangman! hehe suke gile nengok cite 2 time kecik2~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:35 pm

crescent wrote:
uihh..xcaye aku de lagi minat pink..
slalu mamat jambu je suke..ekekeke

aku mamat jambu?? Rolling Eyes Rolling Eyes

ye kot.
try tanya budak ipba.
aku paling jambu kat maktab affraid
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:44 pm

waaa..dapat permission dr tuan punye bdn~~
sape ipba kat cini selain sapixx..meh jwbkan..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:45 pm

aku nak jadi profesional yg terlibat dalam bidang perubatan...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 3:46 pm

kayhebat wrote:
aku nak jadi profesional yg terlibat dalam bidang perubatan...hehehehe

waa mamat medic la nih..tabik2!~ hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 5:24 pm

sapix wrote:
crescent wrote:
uihh..xcaye aku de lagi minat pink..
slalu mamat jambu je suke..ekekeke

aku mamat jambu?? Rolling Eyes Rolling Eyes

ye kot.
try tanya budak ipba.
aku paling jambu kat maktab affraid

hahahahaha

sapix mmg jambu...
paling jambu...
kalah bdk2 jambu len kat IPBA
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 5:57 pm

Nurzahira wrote:
sapix wrote:
crescent wrote:
uihh..xcaye aku de lagi minat pink..
slalu mamat jambu je suke..ekekeke

aku mamat jambu?? Rolling Eyes Rolling Eyes

ye kot.
try tanya budak ipba.
aku paling jambu kat maktab affraid

hahahahaha

sapix mmg jambu...
paling jambu...
kalah bdk2 jambu len kat IPBA

uihh tabek lak sapix camni..
klo nk suruh abg or adek laki aku pakai kaler pink..
xdenye diorg nk pakai..ade jalur2 pink pon xhingin..
respect la sapix..salute!~ wakakaka
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Wed Jul 09, 2008 6:02 pm

waaa...sapix...nampaknya sapix ni laris kat sini...huhuhu...

jadi photographer best gak kan???
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Sponsored content




PostSubject: Re: Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..   Today at 3:41 am

Back to top Go down
 
Apa yang korang nak jadi kalau korang tak jadi Cikgu-cekgi..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: