Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Sat Sep 06, 2008 9:15 pm

kepada sumer kaum pempuan yang memandu, benda ni betul2 mnakutkan..
benda ni betul2 terjadi kat penang.. korang ingat lagi x dgn kes Ms Canny Ong yang dirogol dan dibunuh??
hmm..ader sorang pompuan ni berenti dekat stesen gas "pay-at-the-pump" untuk isi mnyak..sebaik saja dia siap isi
mnyak tu dan nak beredar,seorang pekerja kat situ buat pngumuman yang kad kredit pompuan ni ad problem sket..pekerja tu suruh pompuan ni masuk ke dalam untuk bayar..
tapi pompuan ni confused la sbab transaksi mnunjukkan yang pmbayaran kad
kredit dier diluluskan dan xder msalah paper pon..
so pompuan tu bgtau la pkerja tu dan dia pon bersedia nak beredar ke kereta dia balik..
tapi pekerja tu tetap bertegas dan suruh dia masuk dalam..
pompuan tu pon decided untuk masuk ke dalam...
sebaik aje die msuk kat dlam..
dia mula marah kat pkerja tu..
lalu pekerja tu suruh dia bertenang dan bagitau hal sebenarnya..
nk tau aper??
sbenarnya msa pompuan tu dok isi mnyak,pkerja tu nampak ada laki mnyelinap kat blakang keta pompuan tu dan pkerja tu dah pon tepon polis.. pompuan tu pon apalagi,takut r..
dia pon try intai dan dia nampak pintu keta dia terbuka dan laki tu kluar dari keta dia..
hmm..ada laporan yg mngatakan yg skang ni ada gang yang amik body part orang pompuan..salah satu cara diorang adalah dgn menyelinap masuk keta orag pompuan masa pompuan tu tgh pump gas atau beli brang kat kdai TGH2 MLAM!!
kemudian,diorang akan potong kaki pompuan tu untuk mmudahkan diorang culik dan bunuh pompuan tu..
satu cra lagi plak,diorang akan msuk kedalam keta yg xder orang n x berkunci kemudian culik pompuan tu dan bunuh diorang..
korang pass la msg ni kat mna2 pompuan yg korang knal..
bg org pompuan plak,be xtra careful n kalo bley,jgn kuar sorang2 tghh malam.. lagi elok,x yah kuar langsung mlam2.. mesejnya:
1:selalu la kunci pintu keta wlaupun korang rasa korang nk kuar jap jer..
2:check bwah keta waktu korang nak balik ke keta lpas selesai urusan korang..
3:Always be aware of your surroundings and other individuals in your general vicinity, particularly at night!
p/s:
yg pompuan...sbrkan tuk semua kaum hawa...
yg laki...klu syg mak ke kakak @ adik pompuan ke kwn pompuan
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Sat Sep 06, 2008 9:18 pm

ni aku amek kt bulletin board fs
nk caye ke x terpulang la yek..huhu
tapi pompuan mmg x elok kuar memalam nih..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Sat Sep 06, 2008 11:21 pm

waa..serius gle bunyi brita tuh..tkot gk...korg yg drive tu,ati2 k
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Sun Sep 07, 2008 1:21 am

tu le..agak takot gak laa..
ati2 la sape2 yg drive 2 k..
forward2 kan laa msg ni if rajen yek..
btol ke x cite ni tu blakang kire..hehe
safety 1st!
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Fri Sep 12, 2008 1:39 pm

tkut aku bila baca...
tp bgus la..bt peringatan...
pmpuan mmg xelok kuar mlm2...sorg2 plak..
ish..ish..
aku xpenah lg la kuar mlm sorg2..
tkut maa..~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Wed Sep 17, 2008 1:17 pm

aku pena la midnite 2,3 kali
tapi ngan kekawan aku 4,5 org plus 1 bodyguard [laki]
huhu
slalunye nengok wayang smp kul 3 pagi..pastu lepak mcd sat..
da kenyang br balek
kitorg wat pon slalunye ari sabtu..
coz leh tdo lena lepas subuh..hehe
pirat
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Wed Sep 17, 2008 2:49 pm

mak aihh..hebat nye..
aku xpenah bt lagi la..
hu~
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Sponsored content




PostSubject: Re: PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..   Today at 10:15 pm

Back to top Go down
 
PAY ATTENTION!! pompuan yg drive..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Komuniti dan Diskusi :: Isu Semasa Dalam dan Luar Negara-
Jump to: