Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?

View previous topic View next topic Go down 

Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?
malu sebab ranking..
0%
 0% [ 0 ]
post aku x banyak
20%
 20% [ 1 ]
tajuk2 yg dibincangkan xbest
0%
 0% [ 0 ]
forum ni x user friendly
20%
 20% [ 1 ]
x nampak matlamat forum ni
0%
 0% [ 0 ]
malu nak berforum
20%
 20% [ 1 ]
xdak idea nak cakap apa
40%
 40% [ 2 ]
cadangan lain ( reply kat tpoik )
0%
 0% [ 0 ]
Total Votes : 5
 

AuthorMessage
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Wed Sep 10, 2008 2:55 am

kalau kita duk perasan kan.. yg duk aktif kat forum ni xramai dari 15-20 org ja.. yg lain tu knp laaa xnak post.. jadinya harini aku cuba mencari sebabnya.. harap user2 baru dan lama dapat vote kat sini.. kalau malas nak reply pon tlg vote je dah la...zassssssss!!!

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Wed Sep 10, 2008 4:30 am

1. x reti nk berporum xD
2. tenet slow
3. icon 'home' tu patotnye tukar jadik 'forum' :p sng newbie nk tau kat mane forum ni sbnrnye [klo de portal la]
4. lupe id or pw diorg


my 2cent
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Wed Sep 10, 2008 11:09 am

crescent wrote:
1. x reti nk berporum xD
2. tenet slow
3. icon 'home' tu patotnye tukar jadik 'forum' :p sng newbie nk tau kat mane forum ni sbnrnye [klo de portal la]
4. lupe id or pw diorg


my 2cent

no 2 dgn 4 paling sedey bila aku baca... huhuhu... thaks crescent

okeyyy.. mana pendapat lainn

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Wed Sep 10, 2008 1:00 pm

skang ni klu lupa id 2 tak boleh jadi sebab kerana kami telah membukan memberlist. so mereka boleh la tgk username dorang...lagi pun aku rasa dlm e-mail ader bagi username n password korang..

Berkaitan dengan no 1 tu aku tak tau nak wat camner...mayb diorang kurang pendedahan skit tentang forum ni..

Berkaitan no 2 plak bkn sebab internet slow, mayb takde connection langsung kat sana, lagipun kebanyakan mereka yang aktif ni tak guna line yang disediakan tapi menggunakan broadband atau connection sendiri.

Pasal no 3 plak. Nnt aku tukar len bagi senang skit semua tengok balik. Icon forum memang takde dlam templete ni. so kene edit sendiri la nak wat grafik sendiri..

Sebab 2 kami benar-benar mengharapkan bantuan daripada kalangan user yang sedia menjadi moderator dalam membantu menjalankan tugas dalam forum ini.

Klu nak diikutkan kakitangan mmg tak menang tangan la...payah wei...sorang wat banyak keje dan kebanyakan moderator plak baru nak jinak2 dalam moding ni..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Wed Sep 10, 2008 4:21 pm

ade je byk icon :p
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?   Today at 7:30 pm

Back to top Go down
 
Knp Registered User ramai Tapi yg Aktif skit ja?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: IPGMs Community :: Forum Helpdesk & Suggestion-
Jump to: