Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Barrack Obama Presiden US

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Barrack Obama Presiden US   Tue Nov 11, 2008 7:15 pm

arios wrote:
not sure la bout that..
tp klo barang russia byok la..
contoh y tsohor AK47, RPG7 n others....

tp weapon ni la saudare kiter di Palestin pkai utk lwan Israel tuh..

ak rser kes baling btu time intifada tu tmbul sbab lack of firepower kot.. yer la nk wk msuk cmner klo sluruh dunia stuju nk ban rakyat palestin drpd dpt weapon2 nih.. Mesir sdiri pn mcm myebelahi Israel jer..

kuwait pun sama.
negara2 arab yg ada kuasa minyak sumenya dah diikat oleh kuasa amerika.
sepatutnya negara2 islam kaya ni boleh bangkit membela negara2 islam yg lain sebab mereka ada keupayaan, mereka ada kuasa.. gunakan minyak sebagai kuasa sebab minyak yg kontrol dunia.
tp skrg, minyak mereka yg ada dah pun diikat dan dikontrol oleh kuasa besar.
pemimpin mereka pun ikut telunjuk polis dunia tu
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
arios
Budak Sekolah
Budak Sekolah


Male Post : 68
Birthday : 27/05/1988
Age : 28
IPGM : IPBA
Course : TESL
Batch : 2006
Registered : 07/11/2008

PostSubject: Re: Barrack Obama Presiden US   Fri Nov 14, 2008 8:15 am

huh ni la kesan dasar kapitalis dlu...
pak arab nih cm pntingkan diri sndiri la.. mlas lak kdg2 tu..

Saudara ak y pnah kjer ngan UN kt Kuwait tu pnah gak ckap, org arab ni mlas,,

smpai g shopping brang dapur kt supermarket pn upah org nk masukkan barang dlm troli diorg,, kjer die tnjuk jer brang per die nk n kuli akn tlg amikan brg tuh.. mklum la diorg kayer rayer..
Back to top Go down
View user profile
asam puding
Bayi Cute
Bayi Cute


Male Post : 5
Birthday : 18/07/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : TESL
Batch : 2006
Registered : 10/11/2008

PostSubject: Re: Barrack Obama Presiden US   Sat Nov 15, 2008 8:53 pm

ahh..sama je
dasar yg akan berubah dasar dalam negeri AS je
dasar luar dia ttp sama
sbb ape?
sbb wujudnya tukang lobi yahudi
tukang2 lobi ni la yg finance kn kempen Obama
menguasai ekonomi amerika
dan menguasai ekonomi dunia
jgnlh nk letakkn harapan tinggi kt dia
jgn dok kritik gk
tarik minda dan pemikiran balik ke kg kita Malaysia tercinta
betulkn yg kt sini dlu bru fikir negara org
tapi mengambil tahu itu x salah Surprised
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Barrack Obama Presiden US   Today at 10:12 pm

Back to top Go down
 
Barrack Obama Presiden US
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Komuniti dan Diskusi :: Isu Semasa Dalam dan Luar Negara-
Jump to: