Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Antivirus !!!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri


Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Thu Aug 07, 2008 12:23 am

saya ada member mcm you jugak slash, dulu computer dia memang xda antivirus sebab, dia malas nak install, dan kekerapan dia menformat komputer dia, dalam sebulan sekali, last2 harddisk mati
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Thu Aug 07, 2008 2:42 pm

wahahaha MR CG..lawak btoii..smp harddisk mati??
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 30
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Thu Aug 07, 2008 2:50 pm

hardisk down la 2 maksud die...adalah satu kerugian ble hard tak leh function ngan betul...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Thu Aug 07, 2008 4:07 pm

kalau hard diisk mati.. huhuhu.. mau menagis aku sebulan... bukan sebab nak beli lain mahal.. tapi sbb maklumat yg ada kat dalam tu yg susah nak cr dan download

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri


Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Fri Aug 08, 2008 9:15 am

yup, rasa crescent kenal kot org tu, dia merupakan pelajar ipgm yg sama dengan u, saya juga pernah mati harddisk, x tau disebabkan virus atau perkara lain, tapi habis segala data-data yg sendiri buat punya dan data-data yg jarang sekali ditemui, i buat mcm2 untuk nak retrieve data tu, tapi x boleh jugak
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 30
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Fri Aug 08, 2008 1:52 pm

bende yang pling aku nak selamatkan bile time suh plih aku rela pilh hard disk dr pilih yang len...wei....3 hddsk 2....total around 700gb gak la..hehe

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Fri Aug 22, 2008 7:14 pm

tlg aku sat..

aku bengang ngan bitdefender aku license expired... pale otak dieorg license expired padahal bkn aku crack..aku bli rm100 beb!!!!..bengang sehh.. cane tah nak perelok blk..sape la haram curik license aku..huh
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Fri Aug 22, 2008 7:22 pm

hurm...sembang psl hard disk mati aku br jeh tuka baru 2gig (laptop acer travelmate series 4xxx leh 2gig jeh) abehsume data aku smpan dr foundation kat perlis dlu.. lps jeh tuka hd br nih trus perasaan syg pd komp kurang..sbb bende yg aku syg xde (data2 aku).. benci!
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
Sponsored content




PostSubject: Re: Antivirus !!!!   Today at 8:03 am

Back to top Go down
 
Antivirus !!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Security & Privacy-
Jump to: