Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Tue Jun 24, 2008 2:50 am

Promosi hebat kepada semua ipgmc sekalian. Untuk mempromosikan lagi forum ini, pihak kami telah menganjurkan pertandingan 100 HARI Beribu Spam!!!!

Terma dan syarat:

1. Semua bahagian boleh di spam (bagi post mengarut2, off topic dan sebagainya) namun tidak menggunakan unsur-unsur politik sebagai unsur spam...hehehe..

2. Hanya bahagian Kongsi Ilmu Pengetahuan sahaja dilarang membuat spam...kawasan len boleh sesangat.

3. Setiap user yang nak spam tak boleh buka topik baru (Syarat Penting). Posting anda dan dibawahnya akan di delete serta-merta. Gelak: Gelak: tanpa sebarang pengumuman.

4. User yang membuat spam terbanyak di kira pemenang dan layak bergelar mendapat gelaran raja spam (rank akan dibuat khas utk geng spam).

5. Pemenang ke-2 dan ke-3 juga layak mendapatkan Rank Raja Spam.

6. Pemenang akan diumumkan selepas 10 hari tempoh pertandingan tamat. Kemenangan adalah muktamat, sebarang surat-menyurat, e-mail, pm dan sebagainya tidak akan dilayan..

7. Double Post tidak dibenarkan.(Update 19 Sept.)--> Luper nak tarukkan..


Kelebihan Raja Spam:
1. Post tidak akan di delete oleh admin dan mod.
2. Hanya 3 orang spam sahaja bagi satu-satu masa. Mean sorang Raja Spam dan 2 anak buahnya.
3. Boleh membuat spam selepas tempoh peraduan tamat dan sampai bila-bila.


Apa tunggu lagi?????Opss...lupe...tarikh pertandingan adalah bermula pada 24 Jun 2008 sehingga seratus hari dari tempoh ini...kire sendiri la... Gelak: Gelak: Gelak:..

Lagi satu...terbuka kepada semua user sahaja...KREW IPGMC tidak layak memyertai pertandingan ini. (Sebab korang yang nak tolong kira). Gelak: Gelak:

Haaa...lagi satu...sebelum nak antar spam dan layak dikira spam anda anda mestilah beebuat demikian dengan meletakkan 100 Hari Beribu Spam pada permulaan ayat. Kira kata laluan la...hehehe...contoh kat post lepas ni...

_________________


Last edited by 77Acimatrix77 on Fri Sep 19, 2008 8:47 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Tue Jun 24, 2008 3:01 am

100 Hari Beribu Spam!!! <== Wajib tulis baru kitaorang kira. (Mesti kat atas)


Aper tunggu lagi...boring la plak...dah sume orang tak nak join...aku wat pertandingan ini..hehehe Gelak malam-malam...

Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Gelak: Sleep

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Emkay
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 17
Birthday : 06/08/1990
Age : 26
IPGM : IPBA
Course : B Ed. TESL
Batch : Julai 2008
Registered : 19/06/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Tue Jun 24, 2008 2:29 pm

hidup spamming~~huhu..
Back to top Go down
View user profile http://www.versusme.wordpress.com
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Tue Jun 24, 2008 3:02 pm

dah bagi wat tak nak masuk pertandingan..mane tau menang...hehe..baca term n syarat kat sini

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Wed Jun 25, 2008 12:03 am

aku x paham la p'tndgn spam ni..
btol..dah baca byk kali pun xpaham gak..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Wed Jun 25, 2008 12:11 am

aper yang ko tak pham???

bende ni senang je...klu korang nak merapu kat mana-mana boleh asalkan letak kata laluan kat mule-mule post korang..cam yang #2. senang je... meraban la paper pun...klu letak kata laluan 2 kitaorang tak delete sampai seratus hari...samer menang akan dikekalkan...yang kalah kene delete.. hahaha ...so yang menang post dikekalkan n yang kalah post 2 berkurangan la balik..

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Emkay
Budak Tadika
Budak Tadika


Female Post : 17
Birthday : 06/08/1990
Age : 26
IPGM : IPBA
Course : B Ed. TESL
Batch : Julai 2008
Registered : 19/06/2008

PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Wed Jun 25, 2008 2:07 pm

Gelak:..cian kat mode~heh
Back to top Go down
View user profile http://www.versusme.wordpress.com
Sponsored content




PostSubject: Re: PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!   Today at 5:44 pm

Back to top Go down
 
PROMOSI HEBAT 100 HARI BERIBU SPAM!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: IPGMs Community :: IPGM Community Info-
Jump to: