Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 Piala Malaysia....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 2:40 am

ceh

aku bukan nak provok la Gelak: nostalgia..

aku cari-cari tu je yg jumpa..

balun la..

lg pun klu tengok si dollah ngan jenal tu da jd coach da tu

tp 92 aku tak nengok lagi kot piala mesia

93 mungkin aku tengok kat kl masa tu kat umah pak cik aku

pahang gakk klu tak salah main

lupa da aku byk tgk tape doremon masa tu



teka sape dia Gelak:..dulu kurus skg da gemuk sket..
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 4:09 am

ishh...nin dia org kuat tok gajah dh masuk...tggu sat aku bawak kuaq hat aku lak...

tapi pahang laa menuju zaman kejatuhan...sama cm kedah awai 2000...

pahang pada aku dh x dak pemain muda...habaq mai sapa yg tgai??

masih aku igt zaman azizol kamaludian (paklong ni main lg kan...)..and aku x lupa final piala mesia 1997 pahang ngan selangor masa muadzar muhammad jd keeper phg...lg yg aku igt pemain phg yg mula2 katup aurat azhar apa tatau nama di ...pelopor dia radhi mat din dr kedah (bini dia ustazah wooo)

pemain import dia yg aku igt vecheslav melnikov.

tapi pemain phg ni suka simpan ghambut ekoq
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 4:13 am

ni zaman kejatuhan kedah..
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 4:18 am

ni laa zaman aku mula2 minat kedah...masa tu darjah bapa ntah...

masa tu nascimento n carlos robeirio (brazil) n bet kane mamadou diallo...

carlos roberio ni tgh compete ngan lazlo repasi untuk dapat kasut emas...last2 boleh ke repasi yg men ngan perak...

aku kesian kat lepa...kedah mmg on form masa tu...pastu FAM bekukan awang import utk beberapa tahun n bola sepak malaysia terus merudum...




Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 4:25 am

ni buat hat baru nak knai bola sepak malaysia...credit to jaybon hkc..suma koleksi piala liga super,piala fa n piala malaysia

Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 12:35 pm

hehehe...tunjuk trofi nampak...hehehe
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 12:53 pm

hehe...bukan nak bangga...tapi kami dh rasa zaman tercorot sebelum kami terbang tinggi...

team lain penah kaa ghasa dok tempat tercorot liga malaysia??

yg aku tau perak ni konsisten dapat no 2 dalam liga super..Gelak:

aku rasa kelantan skrg dh ikut jejak kedah...
Back to top Go down
View user profile
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 9:30 pm

aih si aiman ni dah tunjuk trofi dah..

aku nak tunjuk pon xdpat lg piala malaysia tu.

nanti ujung taun ni aku tunjuk no.

hahahaha
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 10:05 pm

wah..

yakin ja mu sapix..

disbbkan dulu hg sokong team hijau kuning..

nnt aku tlg sokong kelantan gak

Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Tue Jul 08, 2008 10:58 pm

nah gamba azizol a.k.a jijo zaman gemilang dia dulu..

player muda? ntah ada tp simpan lepas tu bagi kat shahzan Gelak:

aku sayang shahzan wey..home ground dia dulu kat temeloh

oh ye gamba keeper yg aku bagi tu gamba khairul azman waktu dia muda n sebelum dia bawa hati lara ke sabah

Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 3:19 am

Kelantan masuk skuad elit
Oleh Wan Faizal Ismayatim, Norakmah Mat Youb, Hussain Said dan Asrol Awang
bhsukan@bharian.com.my




KELANTAN membuktikan ia mampu berdiri sama tinggi dengan pasukan Liga Super apabila meraih kemenangan keempatnya, 3-2 ke atas Sarawak, malam tadi - seterusnya mencerahkan laluan ke suku akhir Piala Malaysia, musim ini.

Tuan rumah mendahului menerusi Ramzul Zahini pada minit ketiga apabila menanduk masuk sepakan percuma Badri Radzi dari sebelah pintu gol Sarawak.

Barisan Liga Perdana itu menjadikan kedudukan 2-0 menerusi Amri Fazal pada minit ke-53 sebelum Sarawak merapatkan jurang 10 minit kemudian menerusi Mohd Dzuladzlan.

Shamsul Napiah kemudian menyamakan kedudukan 2-2 pada minit ke-67 tetapi Jan Necas menceriakan ribuan penyokong yang membanjiri Stadium Sultan Mohd IV dengan gol kemenangan tiga minit selepas itu.

Dalam saingan Kumpulan B, juara bertahan, Kedah menyuntik kembali kempen mereka menerusi kemenangan 3-1 ke atas Polis di tempat lawan. Ini adalah kemenangan kedua Kedah selepas enam perlawanan.

Sabah meraih kemenangan 1-0 ke atas Pulau Pinang di Stadium Bandaraya manakala Kuala Lumpur dibelasah 4-1 oleh Johor FC selepas memulakan kempen dengan memberangsangkan.

Sementara itu, UPB-MyTeam dilihat sudah meletakkan sebelah kaki dalam pusingan kalah mati apabila meraih kemenangan kelima berturut-turut, kali ini ke atas Tentera dalam saingan Kumpulan C di Stadium Nasional Bukit Jalil menerusi jaringan pemain import Brazil, Edvaldo Goncalves pada minit ke-29.

Pahang pula meraih kemenangan 2-0 ke atas Johor Pasir Gudang di Stadium Darul Makmur menerusi Reduane Barkaoui sebaik sepak mula dengan gol kedua disumbangkan kapten, Norhafiz Zamani Misbah minit ke-65.
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 3:25 am

Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 3:48 am



LAGENDA KELANTAN.
HASHIM MUSTAPA
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 7:52 pm

aku x pueh ati cara anuar musang amik zairul fitri !!!!!

tp anak2 kedah masih ada...pi laa zairul..hg masuk team kami pun bukan kami leh menang smpai 10-0...

kedah kilang player muda!!!
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 7:53 pm

kudabesi87 wrote:
nah gamba azizol a.k.a jijo zaman gemilang dia dulu..

player muda? ntah ada tp simpan lepas tu bagi kat shahzan Gelak:

aku sayang shahzan wey..home ground dia dulu kat temeloh

oh ye gamba keeper yg aku bagi tu gamba khairul azman waktu dia muda n sebelum dia bawa hati lara ke sabah


aku igtkan muadzar...dia rambut pendek x pasan lak tu khairuk azman ex keeper malaysia.....
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 7:54 pm

sapix wrote:


LAGENDA KELANTAN.
HASHIM MUSTAPA

paklong ni penah men ngan kedah....

aritu jd coach sukma kelantan..
Back to top Go down
View user profile
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Wed Jul 09, 2008 7:57 pm

kudabesi87 wrote:
nah gamba azizol a.k.a jijo zaman gemilang dia dulu..

player muda? ntah ada tp simpan lepas tu bagi kat shahzan Gelak:

aku sayang shahzan wey..home ground dia dulu kat temeloh

oh ye gamba keeper yg aku bagi tu gamba khairul azman waktu dia muda n sebelum dia bawa hati lara ke sabah


shahzan masih muda...nama pun shahzan muda...huhu..kena bayk belajaq..

tp 2nd team kedah...kuala muda naza tu byk amik kuda2 tua kedah...

nk tarik penyokong lepa wat season tiket...beli tiket untuk satu season teruih...senang...men kat darul aman gak..
Back to top Go down
View user profile
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 12:36 am

tu la..

tp tak pe la nak bising2 pun sapa la aku

bukan pandai pun..

mudzar tu generasi lepas khairul azman

khairul wat rambut panjang nak jadi david seaman kot
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 12:45 am

david seaman malaysia tu dulu...
ngan rambut rockers nya tu membuatkan aku kagum.
hahahaha...

tp sekarang generasi rockers bolasepak malaysia dah nak abis...
keeper terutamanya...

lepas khairul azman tu, keeper yg rambut rocker ialah syamsuri mustapa.
pastu naik pulak si azizon kadir yg bikin panas geng2 penyokong masa piala asia lalu...

haram !
nyesal aku baya tiket mahal2 semata2 nak tgk aksi bodoh azizon masa lwn china kat asia cup dulu
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 12:48 am

skang generasi rempit la..

rambut ada ekor sket hehe

keeper rockers kat seantero dunia pun ada tak de

skang keeper pakai cap rugby cam keeper chelsea peter cech Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 12:53 am

generasi rempit ngan rambut ala model...

dalam skuad malaysia skrg nih...

rambut model;
aidil
zaquan
syed adney

rempit;
amirul hadi zainal
safiq rahim
daudso jamaluddin
azi shahril azmi

smart;
rambut nasril nourdin
asraruddin putra omar
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 29
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 1:10 am

cite rambut lak Gelak:

tak yah ada rambut pun tak pe..

baru laju sket cam sprinter
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 1:13 am

huhuhu,
star kat epl pun x kesah sangat rambut ni.

van persie,
rambut biasa je.
skema cam cikgu..
john terry,
lampard.

hehe,
ronaldo rambut rempit
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
Putra_Aiman
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 634
Birthday : 24/05/1988
Age : 28
IPGM : IP Tuanku Bainun
Course : Pengajian Melayu
Batch : 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Thu Jul 10, 2008 7:10 pm

itu laa beza dak pekan ngan budak kg...tgk anak kedah meen tu tarak laa wat rmbut cm model puin tp ada main mcm cristiano...

tp ada sekoq jaa pemain kedah ni yg aku nmpk agak poyo...anak siam yg nama dia saramsak tuh...
Back to top Go down
View user profile
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: ooo...   Thu Jul 10, 2008 7:13 pm

mazlindaadnan wrote:
huhu..aku kurang ilmu sket pasai bola sepak ni.tp klu kt umah,bila kuaq berita kt tv3 pasai skuad kenari,mst aku dgq adik aku bebel2.

adik aku ckp,tv3 ni klu pasai kedah mst tamau cita yg baik2.klu kedah menang x nk msk berita,klu kedah kalah,smpai 2 ari pn blh jd berita..

*aku hrp aku x terkeluaq tajuk*

kedah pantang kalah..

Very Happy

ye ...
smstinya bnar apa yang diperkatakan...
aku ingat cam nak p tembak2 je pgulas tv3 tu...
jom sapa nak ikut aku TEMBAK tv3.....

~knari terbang tggi~
nntikan kmnculan gmbar mat tembak bersama seorang player kedah
player tu dok kat umah aku la...
mmber skampung...
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Piala Malaysia....   Today at 5:46 pm

Back to top Go down
 
Piala Malaysia....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Hobi, Hiburan dan Kehidupan :: Sukan @ IPGMs-
Jump to: