Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 untuk golongan buncit macam aku...

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Thu Jul 03, 2008 8:49 pm

tu laa.. aku dah bgtau.. sit -up.. kalau sit-down pn leh gak kan?
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri
avatar

Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Thu Jul 03, 2008 10:56 pm

boleh mr adib boleh, time tu bahagian belakang pulak yg akan melebar ek
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 12:12 am

tapi kan.. alat2 yg dijual kat tv3 atau tv kesihatan tu.. yg menjanjiikan result yg best... adakah alat2 tu betul2 menjanjikan result dalam masa yg ditetapkan.. bg aku, macam susah nak percaya ja...
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri
avatar

Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 2:07 am

itu saya sokong, tambah kalau betul boleh dapat result itu, tahap kesihatan mereka pun tidak akan bertambah baik dari segi dalaman seperti, kekuatan otot, daya tahan kardiovaskular dan sebagainya
Back to top Go down
View user profile
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 3:45 pm

ala...xpyah susah2 nk skipping tau sit up..pkai je MUSTAJAB PATI HALI...pasti berkesan.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 8:59 pm

misskobis wrote:
ala...xpyah susah2 nk skipping tau sit up..pkai je MUSTAJAB PATI HALI...pasti berkesan.. Gelak:

ni mcm cream2 pengurus badan kat tv tu ka?.. hehehe.. hg mcm promoter tv ja... iginkan bentuk badan yg menarik.. gunalah XXXXXX
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 10:56 pm

hehe..bkn pe adib..nk jd promoter rasmi xlepas..promote arr kt cni..sbg pengguna yg mlas nk bersenam ni..memg MUSTAJAB berkesan...

jd..kire ni testimonial la psal produk tuk..untuk membntu rakan2 yg bermasalah Basketball
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 11:38 pm

ni mcm PRS ( pembimbing rakan sebaya ) la ni.. hehehehe... ehh.. ada sungguh ka produk tu?
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
miyuleen
Budak Tadika
Budak Tadika
avatar

Female Post : 23
Birthday : 04/03/1987
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE...sem4
Batch : JANUARI 2007
Registered : 14/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 11:41 pm

skiping xssh pn..tiap2 hr sy skiping...wt kt ruang tamu dpn tv ni je...tp kne ttp kipas klo x ssh nk pluh....heheh..hr ni sy skiping jap je
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/narutoworld
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Fri Jul 04, 2008 11:45 pm

dah berapa lama dah skipping??.. agaknya leh sampai 100 kali x?
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah
avatar

Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 30
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sat Jul 05, 2008 12:49 am

klu wat skipping tanpa henti 100x 2 mmg tak leh nak lawan adib la..dia mmg terer bab2 ni..
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sat Jul 05, 2008 4:02 pm

aip adib...
produk tu mmg ada la...
MUSTAJAB PATI HALIA...
abg aku pn pakai jgak tp xla surut sgt perut dia... coz dia mls gle nk sapu...
kwn2 aku pn da jgak pakai, depa kata berkesan jgak...
aku rela skipping lg dr wat sit up...
kalo wat sit up, aku akan trus sit je x up up punye....
huhuh
Back to top Go down
View user profile
CraZyGhOst
Perdana Menteri
Perdana Menteri
avatar

Male Post : 293
Birthday : 02/05/1986
Age : 30
IPGM : Perlis
Course : Physical Education
Batch : Julai 2004
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sat Jul 05, 2008 8:44 pm

kalau nak buat skiping dengan sit-up kena la ada disiplin, kalau hari ini buat 100 kemudian sebulan kemudian baru buat memangla x berkesan
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sun Jul 06, 2008 2:39 am

aha.. aku pn sebenarnya jeles dgn bentuk badan ghost ni.. huhuhu.. xpa, aku akan ikut ajaran sifu aku
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sun Jul 06, 2008 5:00 pm

CraZyGhOst wrote:
kalau nak buat skiping dengan sit-up kena la ada disiplin, kalau hari ini buat 100 kemudian sebulan kemudian baru buat memangla x berkesan


aku stuju dgn ghost.apa2 pn,mmg kna ada disiplin.lg satu time makan,jgn makan bersulamkan dgn minum air.pastu kunyah lambat2..

tp,klu sapa2 yg percaya lepas makan pastu kita mandi akan membuncitkan perut,hentikan kepercayaan karut anda itu.mitos je tu..

hehehe
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sun Jul 06, 2008 5:04 pm

tp dh terbiasa pas mkn x leh pg mndi...
kalo wat gak rs mcm btl je mitos tuh...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Sun Jul 06, 2008 11:04 pm

perghh.. ada jugak mitos mcm tu ekk.. aku ingat berpeluh xleh mandi ja..
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 1:21 am

ade lgi satu tempat..
pegilah ZAZEN.. utk mklumat lnjut..
gi la kat webpage dia.. zazen health solutions...
hehhe...~syok woo..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah
avatar

Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 30
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 1:29 am

entah la...tapi ader betulnya jugak..klu nak mandi sangat mandi dulu baru makan...
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 6:24 pm

adib wrote:
perghh.. ada jugak mitos mcm tu ekk.. aku ingat berpeluh xleh mandi ja..

berpeluh x leh mandi sbb takut naik panau..

huhu
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 6:52 pm

mazlindaadnan wrote:
adib wrote:
perghh.. ada jugak mitos mcm tu ekk.. aku ingat berpeluh xleh mandi ja..

berpeluh x leh mandi sbb takut naik panau..

huhu

yezza!~ 100% btull!!
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 7:29 pm

eh btol ka mkn pastu mandi, buncet... mitos ja ka...
awat aku rs mcm btol ja...
dah wat eksperimen kt diri sniri dh...
huhu
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Mon Jul 07, 2008 7:53 pm

sitimanis wrote:
eh btol ka mkn pastu mandi, buncet... mitos ja ka...
awat aku rs mcm btol ja...
dah wat eksperimen kt diri sniri dh...
huhu

haaaahhh.. sudah.. penemuan tebaru ni.. cepat.. kita wat eksperiment.. siapkan kertas keja kawan2.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Tue Jul 08, 2008 11:35 pm

Gelak:

siyes wei...

member aku ckp mcm tu...

ce ang try tgk...

ada bran?

Rock Bebeh
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   Wed Jul 09, 2008 12:44 am

a'a le..kwn aku pn da wat xperimen..
lepas makan n gi mandi leh prot buncit~
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sponsored content




PostSubject: Re: untuk golongan buncit macam aku...   

Back to top Go down
 
untuk golongan buncit macam aku...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Komuniti dan Diskusi :: Kesihatan dan Keluarga-
Jump to: