Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 kisah agak2 seram di i4p

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Mon Jul 07, 2008 2:42 pm

korg pena x ade pengalaman kene hempap? kwn aku pena kene hempap n nampak mende yg hempap dia tu..ngee ngeriii!!!!!!
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 12:06 am

huhu..aku penah kena hempap.stakat ni br skali n aku hrp aku x kena dah pasni.tp,aku tadak le smpai ke thp nmpak makhluk yg hempap aku tu..

org kata,klu kena hempap ni sbb bdn kita letih sgt..

ntah ler..

scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 12:14 am

aku dgr..sbb kite ade kat laluan dia..ngee ngeri!!
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 9:33 pm

mazlindaadnan wrote:
huhu..aku ada satu kisah agak2 seram nk share.menda ni jd kt diri aku sndri.al kisahnya..

beberapa mggu lepas,time kehangatan euro 2008,ms tu match yg kumpulan c,italy-france.euro lepas,aku amek team azzuri tu,so ms match tu aku bgn la nk tgk..sorang2 okeh!pastu,ada one time tu,klu x salah aku time yg luca toni try nak jaringkan gol tp tersasar naik keatas gawang lawan(ceh,gila ayat pengulas bola sepak).pastu,time tu aku dengaq ada sorak agak kuat la.aku bajet2,ni mst budak2 laki yg sorak ni.okeh,abes takat tu.
esoknya..kt kelas.aku tny bdk2 laki kelas aku.

aku:weh,gila kuat korang sorak mlm td.
klasmet aku:sorak?sorak amende?yg tgknya 4 org ja.

huhu..time tu perasaan aku hny tuhan yg tau.tp aku still cool,positif beb!aku berkata,"owh,tu mst keja indon yg construction blkg hostel"(utk sapa2 yg x tau,blkg hostel kitorg ada tgh nk dirikan bangunan pencakar langit..)

sekian.the end

seram x?aku rs agak2 seram la..

hahaha


aku yg sorak kuat malam tu.
walaupon kami berempat je,
sora aku macam 25 orang.
hehehe,


* ang x cita pon kejadian tu
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 9:53 pm

huhu..

aku tny dobok.

dia yg bgtau korg tgk 4 org ja..

pastu,aku berfikiran positif la sorg2..

huhu
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 10:08 pm

nseb bek positif...
kalo ko pk negatif sure mlm tuh x leh tdo...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 10:11 pm

tp aku positif or negatif still sama gak..

aku spesies yg mmg x suka pikiaq2..

bkn jenis yg smpai terbwk2 time nk tdoq la..

Rock Bebeh
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 10:15 pm

gler mnakutkan...
tu la mlm2 bringat sama wahai kwn2...

ni aku rs mcm nk tkencheng...
hah citer psl hempap... aku penah jgak... tp x siyes la... juz rs bdn mcm brt x bley bgerak n da bunyi nyaring dgr kt tlinga, mata x bley bukak...
huhuh

tp kwn aku penah kena hempap n nmpk bnda tu... dia kata mcm laki n kale itam renung dia... pastu trus kena hempap...

huhuh...

eh ampa penah kena gigit x? dgn kata laen antu wat love bites???

kami kt cni slalu kena dow...

bgn pagi ja kaki dh lebam...
Back to top Go down
View user profile
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 10:24 pm

huhu..

tahan lg tu..

ada membe aku siap dpt rasa lg menda berbulu hempap dia..

klu lebam2 tu aku slalu gak kena..

tp,aku igt kot aku tidoq ganaih sgt..

terlanggaq apa2,sbb tu lebam..

Rolling Eyes
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 10:34 pm

mak member aku da p brubat kt kg...
pastu org tu ckp, kt tmpat aku nih byk pelesit, tu y slalu lbam2...

pastu, org tu cakap, kalo bgn da lbam2, belah bwg puteh, then gosok kt tmpat y lbam tu...

nt mulot tuan punya pelesit tu panas...

insyaallah nt mende tu x dtg dah..
Back to top Go down
View user profile
kudabesi87
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Male Post : 351
Birthday : 03/01/1987
Age : 30
IPGM : ip ba
Course : papret intake 07
Batch : julai 05
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Tue Jul 08, 2008 11:49 pm

pelesit?

mahkluk ni nak masuk kategori serangga ke benda2 mistik?
Back to top Go down
View user profile http://www.malayneum-kudabesi.blogspot.com
mazlindaadnan
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM
avatar

Female Post : 706
Birthday : 02/01/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : PPPRPET KS/BI
Batch : JANUARI 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 12:22 am

btoi ka petua yg mak hg bg tu sitimanis?

scratch
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/linedabesh
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:07 pm

penah berhadapan dengan orang yg dirasuk?
atau berhadapan dengan orang yg dikuasai saka?
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:16 pm

uihh..pena sgt2
tapi time skola men dl la..

ni yg nk dok cite sket nih..
time 2 aku form4..da agak senpai gak la time 2..
kitorg ramai2 kat surau sementara tunggu azan isyak..
sekeliling surau ni ade beranda
budak2 yg 'nakal' suke lepak luar..sejukk le katekan..
skali tibe..kitorg dgr bunyi 'ngaum' kat luar
giler kuat laa..time 2 da le budak2 form 1 br masok..
mau mengigil diorg takot..
rupenye salah sorg budak nakal tu terkene~
kitorg sume bertindak mengarah budak2 ni dok tengah surau..bace yasin
budak nakal ni ade 12 geng..11 geng dia dok pegang dia ramai2 sume tercampak...uihh..kitorg ni dok tengok je la..
ngaum dia sgt pelek..

last2 panggil ustaz bawak gi berobat..
ustaz 2 kate..ade 2 jenis 'mende' yg suka dia nih..
n xmo kuar dr tubuh dia ni..dasat2

kwn budak tu cite..start dia kene 2 rupenye time otw nk gi surau..
time 2 da senja..diorg dok le gelak2 sakan mase nk gi tu..skali tup2 kwn dia ni tetibe diam je..

so, kesimpulannya..jgn le dok gelak sakan time2 'mende2' tu pegi keje..
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:24 pm

(hyptonize kot)
masa skolah aku dulu, sorang budak form one yg sangat naif dan kudus orangnya dirasuk makhluk halus yg mendorong budak malang itu menceroboh asrama perempuan dengan hanya melangkah pagar setinggi 2 kali ganda dari badan keciknya.
sangat ajaib, dia boleh berjalan meniti badan kawat berduri tu.
kantoi2 duk bawah katil budak pompuan.
teros kene balun 2 3 terajang ngan kakak2 senior.
bile die sedar, die menangis x henti2 ckp dia x tau pape.
bukan sekali dua dia kantoi, dekat ngan 5 kali ustaz mula laa panggil orang yg mahir ngan makhluk halus...
cek punya cek, ada makhluk lain yg mengusai badan dia yg lemah tu.
ntah deal macam mana aku x tau, budak tu pindah skolah bersama makhluk yg mendampinginya.
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:26 pm

isk3..cian btol..budak yg aku cite kan tu pon pindah skola bersama dgn mende tu...cian
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 31
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:41 pm

saka;
masa aku duk uitm dulu,
ada satu hari ni budak kos perladangan begaduh ngan budak sains sukan pasal kes moto budak sukan ni ilang... ada lak mamat dalam sains sukan ni yg main bomoh, (dgr cite die membela).dapat detect mamat perladangan yg curik..

maka berduyun2 laa gerombolan sains sukan pegi menyerang budak perladangan yg sorang td.

kebetulannya,
aku tengah lepak ngan budak perladangan masa serangan nekad tu berlaku...

mamat sains sukan ni panggil budak perladangan yg disaspek tu..
budak saspek ni kluar dari bilik die dengan cangkol besi (tau tak cok betol??)
keluar die mengadapi mamat sains sukan ni.

ngan tetiba secara live aku tengok mamat sukan td berubah mata menjadi merah, suara menjadi garau yg amat, tshirt macam nak tkoyak je (ala2 hulk), teros bersuara lantang "aku laa cucu penglima itam, aku x takut mati"

dengan selambanya jugak mamat perladangan td menjawab,
"mana panglima itam, panglima merah tu?, mai test besi aku ni"...

secara live nya jugak, aku tgk mamat ladang ni hayun besi padu yg panjang tu ke kepala mamat sukan... menyirap darah aku, ingatkan dah tepaksa jadik saksi utama kes bunuh balun ngan besi..

rupa2 nya tak !
hayunan kuat ke muka mamat tadi x memberikan kesan langsung,
malah kekuatan dia makin bertambah. mamat ladang ni x putus asa lagi enggan menyerah, duk hayun2 lagi. kene tp x sakit..
aku dah mula membuat langkahan belakang bimbang aku pun turut jadi mangsa keganasan mamat sukan tu..

apabila keadaan makin x terkawal, 2 orang tu duk bergomol ngan mamat ladang td dah lembik kene balun, datang laa rakan2 sukan td pegi tarik member die yg tengah syok membalun saspek tu...
brape orang? lebih 10 orang lelaki perkasa datang tarik mamat tu, baru la terlepas. tu pun berhempas pulas...

korek punye korek cite, baru aku tau die membela...
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan
avatar

Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 7:54 pm

uihh..bahye btol org yg ade ilmu ni kan...
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
sitimanis
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah
avatar

Female Post : 231
Birthday : 10/08/1987
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP MT
Batch : jan 2007
Registered : 05/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Wed Jul 09, 2008 11:58 pm

mazlindaadnan wrote:
btoi ka petua yg mak hg bg tu sitimanis?

scratch

bkn petua mak aku, mak member aku la...

bley caye kot coz mak member aku p brubat kt org y maher bab mende2 nih...
Back to top Go down
View user profile
cHeQ
Budak Sekolah
Budak Sekolah
avatar

Female Post : 90
Birthday : 25/06/1988
Age : 29
IPGM : IP Persekutuan P.Pinang
Course : -::PPPRPET_maths::-
Batch : jan 2008
Registered : 08/07/2008

PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   Sat Jul 12, 2008 3:19 am

ptut kna wat topic bwu..
dh xjd kisah agk2 seram d i4p lg dh..
ptutnya jd pngalamn mistik yg pnh dilalui..
hmm..
cmne???
btw,aku nk smbung kisah yg agk2 seram d i4p ni..
uhhu~
sgt tak0t maa sjk kejdian pceroboh yg mnceroboh msuk ke blok gurlz 2..
kdg2 kucing lalu kat sblh aku pn leh wat aku tkezut..
blackout je suma jd panic..
aku lg r..
tgn pn smpai shaking..
hmm..
blackout+anjing mnyalak..
tnda2 pncrobohan bkal blaku..
suma warga i4p hrus bjga2 nt0k mngelakkan bnda2 yg xsptotnya blku..
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kisah agak2 seram di i4p   

Back to top Go down
 
kisah agak2 seram di i4p
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Hobi, Hiburan dan Kehidupan :: Babak Seram, Menakutkan, Ganas dan Tragedi-
Jump to: