Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa yg korang rasa terkilan sngt2??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Fri Jul 18, 2008 3:22 pm

hah apa perkara yg buat korang rasa terkilan sngt2 skrg???

xdpt jumpa boifren ker,xdpt pointer tinggi kerrr atau apa saja..kongsi2kan
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Fri Jul 18, 2008 3:29 pm

xdpt ikut gi hosptl bersama ngn fmili..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Fri Jul 18, 2008 3:32 pm

hurmm sabarlah k paan...kami semua mendoakan yg terbek bt mak paan
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:04 am

terkilan sbb xpat balek umah minggu ni T___T
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:06 am

stil kt jitra...eventhough sume famili ade kt kl...
tp xpe...doa je yg dpt kukirim kan...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:06 am

hurm....terkilan sbb ape eh... terkilan sbb ape eh... kalo ckp psl terkilan nih...mcm2 yg terlintas kat hati kat kepala... semuanya byk psl family...

ps: paan...kami faham... kalo ade pape yg nak kongsi...kami ade kat sini..
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:11 am

betui tu.. kpd paan sabar byk2
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:18 am

xpe..aku ok je..
tp fikiran aku ni je yg xde kt sni..~

hmm...hanya Allah yg Maha Mengetahui..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:26 am

paan1904 wrote:
xpe..aku ok je..
tp fikiran aku ni je yg xde kt sni..~

hmm...hanya Allah yg Maha Mengetahui..

hopefully paan dpt bersabar... ape2pon...kite ade tuhan yg boleh mendengar setiap doa kite
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:38 am

alhamdulillah..
ibu aku dah selamat dibedah..
dia stabil...
doakan semoga ibuku cpat sedar n sembuh..
amin..~

trima kasih kpd sume kwn2 yg byk berdoa utk ibu aku..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
luvYOU
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 114
Birthday : 05/09/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B.ED Science PPPRPET
Batch : January 2007
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:43 am

paan1904 wrote:
alhamdulillah..
ibu aku dah selamat dibedah..
dia stabil...
doakan semoga ibuku cpat sedar n sembuh..
amin..~

trima kasih kpd sume kwn2 yg byk berdoa utk ibu aku..

xpe2....ibumu IBU kami jua.....

ps: SUAMI IS3 WARDEN
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/makesmecool
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:47 am

betui tu luv you....smoga cik noni cepat2 sembuh k
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sat Jul 19, 2008 2:48 am

Gelak:..
ya..smoga ibu cpat sembuh..
ibu aku sgt terkenal kat tmn siswa ni..
hmm..~disayangi sume anak2 dia yg ramai..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sun Jul 27, 2008 3:01 am

aku terkilan sbb x balek umah
minggu depan pon xpat balek rupenye...
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
grafitti87
Timb. Menteri Besar
Timb. Menteri Besar


Male Post : 115
Birthday : 07/06/1987
Age : 29
IPGM : i4p
Course : science
Batch : januari 2008
Registered : 21/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sun Jul 27, 2008 10:18 am

aku terkilan sebab ..
x penah ader gambar arwah adik aku
sob3....Sad
Back to top Go down
View user profile http://mrhypo.blogspot.com
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sun Jul 27, 2008 6:54 pm

grafitti87 wrote:
aku terkilan sebab ..
x penah ader gambar arwah adik aku
sob3....Sad

sabar la ek grafiti..

kte terkilan sbb membe yg dlu penh rapat gle...skg dh xrapat..

ble jmpe..jdi kekok nk bersembg..xleh nk mesra2 cm dlu..

n nmpk die sendri pn xcomfortable ble kte ade dekt.. Crying or Very sad
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sun Jul 27, 2008 9:27 pm

misskobis wrote:

sabar la ek grafiti..

kte terkilan sbb membe yg dlu penh rapat gle...skg dh xrapat..

ble jmpe..jdi kekok nk bersembg..xleh nk mesra2 cm dlu..

n nmpk die sendri pn xcomfortable ble kte ade dekt.. Crying or Very sad

sabar la misskobis...tak semestinya sume suka n nak rapat ngan kita...klu die ssh nak rapat ngan kita balik takpe..biarkan masa menentukan...byk2 doa...n byk2kan bersabar..tpi klu die mula ckp2 blakang tak rugi klu kita rugi sorang kawan sbb kita boleh dpt ramai lagi kawan.

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
misskobis
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Female Post : 545
Birthday : 01/11/1986
Age : 30
IPGM : IPDA
Course : PISMP- IPGM (Science)
Batch : Januari 2007
Registered : 13/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Sun Jul 27, 2008 9:32 pm

Raja Cemay 07 wrote:
misskobis wrote:

sabar la ek grafiti..

kte terkilan sbb membe yg dlu penh rapat gle...skg dh xrapat..

ble jmpe..jdi kekok nk bersembg..xleh nk mesra2 cm dlu..

n nmpk die sendri pn xcomfortable ble kte ade dekt.. Crying or Very sad

sabar la misskobis...tak semestinya sume suka n nak rapat ngan kita...klu die ssh nak rapat ngan kita balik takpe..biarkan masa menentukan...byk2 doa...n byk2kan bersabar..tpi klu die mula ckp2 blakang tak rugi klu kita rugi sorang kawan sbb kita boleh dpt ramai lagi kawan.


tau..tp..still rase terkilan skit..
Back to top Go down
View user profile
syafkinntie
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Female Post : 164
Birthday : 21/01/1987
Age : 29
IPGM : Institut Perguruan Darulaman
Course : B.Ed.Science
Batch : Januari 2007
Registered : 15/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 12:05 am

ala miss kobis kdg2 kita yg create suasana xcomfortabletue..cube try hirup udara segar..cm bukak kitab baru..mungkin boleh kot nk atasinya..cuma keikhlasan tu pentinglah masa nk berhubungan dgn sesapapun...
Back to top Go down
View user profile
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 10:58 pm

aku terkilan sangat sebab dr kecik dulu xbelajar men bola betol2...skrg nk bljr dribbling bola pon susah nk dpt...kemahiran kaki adalah paling sukar utk dipelajari...nant korg da ade anak...galakkan anak korg main bola tau...huhuhuhu.....jgn bg diorg menyesal bile dah tua2 macam aku neh
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 11:03 pm

baik lah kay...
aku akan galakkan anak aku men bola...
ahahah!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 11:05 pm

terkilan....

masa form2, aku begaduh ngan budak kelas aku.
namanya azri(bukan nama sebenar-sudah dimodified)...

aku tumbuk muka dia, adalah sebabnya...

2 minggu lepas tu, cuti panjang bulan doblas...
pertengahan cuti tu, aku dapat berita yg azri meninggal mengejut sebab demam panas...

sampai skrg aku nyesal sebab x sempat mintak maap. Crying or Very sad

AL-FATIHAH buat Azri
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 11:06 pm

hmm....
doakan utk dia..sapix...
insya-Allah..kalo btol2 ikhlas..
sampai la hajat kita...
Allah Maha Besar...
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
sapix
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 203
Birthday : 17/08/1986
Age : 30
IPGM : IPBA
Course : KS/BI
Batch : Julai 2005
Registered : 29/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 11:14 pm

mudah-mudahan....

yg nyesal sgt2 tu sebab before cuti tu arwah dah jumpe aku. dia nk mintak maap atas kesalahan dia yg jadi punca pegaduhan tu.

tp aku....

ego punya pasal, x layan jer.

arwah pun mcm tau2 je tu kali terakhir dia jumpa aku....

apa pon, skrg ni aku x penah lupa utk doakan dia.
Back to top Go down
View user profile http://sangkunang.blogspot.com/
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Mon Jul 28, 2008 11:15 pm

paan1904 wrote:
baik lah kay...
aku akan galakkan anak aku men bola...
ahahah!


heh heh heh...betol wooo...impian setiap lelaki utk pandai main bola taw...lg2 ble dah tua mcm aku ne...member2 semua pndi men...aku jer kaki bangku....isk Sad
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Today at 3:45 am

Back to top Go down
 
apa yg korang rasa terkilan sngt2??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: