Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa yg korang rasa terkilan sngt2??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:28 pm

77Acimatrix77 wrote:
tapi kuntuman bunga pada ko la kay cari..hehe..


aku terkilan bangat ari ni sebb aku tak dpt makan nasi goreng...dah abis la plak..last makan nasi putih je...hehe

ha ha ha....
yo'o je cimet.. Suspect
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:28 pm

Nurzahira wrote:
aku terkilan x pat beli hdiah yg spttnya aku nk beli kat adek aku...
duit x ckup plak...

ko nk beli ape jek? Shocked
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:32 pm

kalau nak bli snapang yang nampak cam real aku bley tlg rekemenkan tempat
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:37 pm

ntah la...
dh lupa sbb aku dh beli hdiah len utk besday dia...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:42 pm

kalu besday mattembak...
korang xnak bli pape ke...uhu
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:43 pm

bile befday mat?

aceceh2 mcm ku nk bli jek Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:44 pm

bilenye besday mat tembak???
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:48 pm

da lps....
ujung bln 3...xpe...insyaallah taun dpan ader lg....
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:54 pm

xleh nk bg la...

hahaha
kalo taun dpn dh lupa...
twrn taun ni je...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:56 pm

yezzaa..taun ni jer.. Very Happy cian melepas!~ Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:56 pm

pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:58 pm

ble someone wat dunno je ble kte pggl dia...wat xlayan padahal dengar sikit punya jelas lagik..
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 10:59 pm

mat tembak wrote:
pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha

bkn slalu...
skali sekala je
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:00 pm

mat tembak wrote:
pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha

wahahaha kami x menipu...kami x bersalah pak! Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:00 pm

Sluppre wrote:
ble someone wat dunno je ble kte pggl dia...wat xlayan padahal dengar sikit punya jelas lagik..

dia saje je kot..
or mayb mmg dia xpasan ko panggil dia..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:03 pm

Sluppre wrote:
ble someone wat dunno je ble kte pggl dia...wat xlayan padahal dengar sikit punya jelas lagik..

yg ni sgt la skit ati kalo terkena...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:09 pm

ada la satu kes nih, budak cina junior ( sory klu siapa terasa)

aku punya lah duk tanya nampak x lecturer sorg nih sbb masa tu dia ngajar kat klas budak cina tu...then tiba2 lesap..aku tanya lah si junior nih...

tanya bukan main tanya lagi..leh plak dia tgk aku wat dunni je..

rasa cam nak maki pun ada gak time tu...

tapi saborrrrrr. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:12 pm

crescent wrote:
mat tembak wrote:
pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha

wahahaha kami x menipu...kami x bersalah pak! Laughing

jgn biarkan snapang mattembak kmbali brnyawa...Gelak:
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:15 pm

mat tembak wrote:
crescent wrote:
mat tembak wrote:
pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha

wahahaha kami x menipu...kami x bersalah pak! Laughing

jgn biarkan snapang mattembak kmbali brnyawa...Gelak:

mat tembak sudh mula mrh...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:15 pm

mat tembak wrote:
crescent wrote:
mat tembak wrote:
pndai ko cuba mnipu mattembak eh...aha

wahahaha kami x menipu...kami x bersalah pak! Laughing

jgn biarkan snapang mattembak kmbali brnyawa...Gelak:

jgn asapkan mat tembak..
x elok..hahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:16 pm

Sluppre wrote:
ada la satu kes nih, budak cina junior ( sory klu siapa terasa)

aku punya lah duk tanya nampak x lecturer sorg nih sbb masa tu dia ngajar kat klas budak cina tu...then tiba2 lesap..aku tanya lah si junior nih...

tanya bukan main tanya lagi..leh plak dia tgk aku wat dunni je..

rasa cam nak maki pun ada gak time tu...

tapi saborrrrrr. Gelak:

bgs2...
sbr je...
tp kalo aku msti dh kn kot bdk tu...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:21 pm

mattembak terkilan sebab mat xdapat tgok bola kdah lawan mlm ni...
kalu mat balik je umah, de game...mat mesti pgi ngan mmber2 mat....
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:25 pm

rasa cam nak maki beb..dah la xrespect aku nih senior ( ayat poyo)

slamat gurl je.. aku respect ar..
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:29 pm

Sluppre wrote:
rasa cam nak maki beb..dah la xrespect aku nih senior ( ayat poyo)

slamat gurl je.. aku respect ar..

ekele...
kes bru ke ni???
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Wed Aug 13, 2008 11:41 pm

a'ah..kes baru jadi baper hari nih...aku Tension Aku! bangat sama gurl tu..

slamat gurl...klu x, dah lama kna maki ngan aku.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa yg korang rasa terkilan sngt2??   Today at 10:10 pm

Back to top Go down
 
apa yg korang rasa terkilan sngt2??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: