Portal v2HomeFAQSearchMemberlistMemberlistRegisterLog in

Share | 
 

 apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AuthorMessage
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 10:50 pm

kalu da nikah nnt, ujung taun time plg ideal utk oneymoon bg psgn guru....
tu yg mattembak tau...\angin ke x mat tembak xnak amik tau...
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 10:54 pm

klu aku bengang gila2 sgt..
wat macam mak nene dalam sinchan tu..

tumbuk2 patung bear sampai puas..imagine je orang tu..then, tumbuk.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
Nurzahira
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2427
Birthday : 22/09/1987
Age : 29
IPGM : IPBA
Course : PISMP
Batch : Julai 2005
Registered : 03/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 10:55 pm

kn amik taw...
ms tu pntg...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/chekgusiti
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 10:57 pm

Sluppre wrote:
klu aku bengang gila2 sgt..
wat macam mak nene dalam sinchan tu..

tumbuk2 patung bear sampai puas..imagine je orang tu..then, tumbuk.. Gelak:

psycho rupenye si sluppre ni..wahahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:04 pm

masing2 ada style nak release Tension Aku! kan...
stengah tu baca quran, amik wudhuk, bagus lah leh hilang..
tp aku, hergh, xsempat dah nak amik wudhuk..

sampai je kat bilik... amik bear, trus tumbuk..
puas hati.. huhhhhhh
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:06 pm

Sluppre wrote:
masing2 ada style nak release Tension Aku! kan...
stengah tu baca quran, amik wudhuk, bagus lah leh hilang..
tp aku, hergh, xsempat dah nak amik wudhuk..

sampai je kat bilik... amik bear, trus tumbuk..
puas hati.. huhhhhhh

wahahaha berkesan ke? cian bear 2..sape pny bear le 2? laki ade ke? hahaha ni yg kantoi sluppre ade bear nih Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:11 pm

bekesan terapi tu..saper penciptanya...maka nene..aku try apply. mmg bekesan Gelak:

mulanya nak bg kat oqang len bear tu..tp xsempat nak bg dah kna tumbuk ngan aku...

cancel trus nak bagi .. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:16 pm

dia bela bear btul kot tu...
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:17 pm

mat tembak wrote:
dia bela bear btul kot tu...

aku rase klo bear btol..kompom dia yg kene tumbuk..hahaha Laughing
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:22 pm

hahahaha....mmpos..
Back to top Go down
View user profile
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Wed Aug 13, 2008 11:48 pm

klu bear btul..dah lama aku mampos beb.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
crescent
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 3156
Birthday : 03/11/1987
Age : 29
IPGM : ipik
Course : Papret - special edu
Batch : januari 2007
Registered : 04/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:10 am

Sluppre wrote:
klu bear btul..dah lama aku mampos beb.. Gelak:

camne la ko bela bear btol..agak pelek laa klo btol2 ade sekor..hehe
Back to top Go down
View user profile http://crescentstuff.blogspot.com/
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:12 am

sbb tu aku bli patung bear sebab xleh bela yang real punya.. Gelak:
Back to top Go down
View user profile
adib
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 907
Birthday : 12/10/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PPRPET MATEMATIK
Batch : JULAI 2005
Registered : 25/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:15 am

kebetulan pulak.. aku baru ja abih tgk cita kongfu panda.. baru lepas download.. Gelak:

_________________
Don't Click Here

Back to top Go down
View user profile http://www.adib.ae
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:17 am

back to topic..

Gelak:..
gnti acimet..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:18 am

salah post la adib..x kene... Gelak:
Back to top Go down
View user profile
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:22 am

klu aku bengang...aku diam je...huhuhu...pling kurg bebel ckit2 je...pas2 dahla...hehehehe
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
Sluppre
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 181
Birthday : 02/09/1987
Age : 29
IPGM : IP Samarahan
Course : PPPRPET MT
Batch : JAN 07
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:30 am

ekeleh, macam aku xkenak kay plak kan
Back to top Go down
View user profile
paan1904
Guru Penolong Kanan
Guru Penolong Kanan


Female Post : 2527
Birthday : 19/04/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : PISMP IPGM SCIENCE
Batch : JANUARY 2007
Registered : 15/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 12:44 am

kay bebel sket2???????

hmm...yeke..??
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/paan1904
mat tembak
Pelajar Sekolah Menengah
Pelajar Sekolah Menengah


Male Post : 383
Birthday : 31/03/1987
Age : 29
IPGM : i3p
Course : mt
Batch : julai05
Registered : 30/06/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 1:00 am

crita dusta
Back to top Go down
View user profile
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 1:05 am

kay..
xbaik menipu..
dosa...
hmmm.......
Back to top Go down
View user profile
kayhebat
Pelatih IPGM
Pelatih IPGM


Male Post : 779
Birthday : 10/11/1987
Age : 29
IPGM : IPPP
Course : PJ Major,English Minor
Batch : Julai 2005
Registered : 09/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 2:31 am

wahahahaha...korg ne cm pnh jmpa n berkawan dgn aku jer....hahahaha....len la mat tembak ngn paan..huuu~
Back to top Go down
View user profile http://kayhebat.blogspot.com
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 9:07 am

tah..
bl dlm nih, rs mcm mmg dah knl sume..
hehe...
xpe la..
pape pon, aku doa kan ko sihat....
Back to top Go down
View user profile
Mr. Admin
Sultan IPGMriah
Sultan IPGMriah


Male Post : 2022
Birthday : 19/01/1987
Age : 29
IPGM : IP Perlis
Course : PISMP Matematik
Batch : Julai 2005
Registered : 27/05/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 2:42 pm

hehe...klu korang nak tau...selagi kay ni tak puas ati selagi 2 la die duk ckp je bende sma...smpai la die puas ati tgk orang die bengang 2 kantoi ke aper ke..hehe...klu tak puas ati...kami je la yang jadi mangsa bebelan kay ni...adeh...

_________________
Back to top Go down
View user profile http://ipgm-community.forumotion.org
cekgu_egie
Guru Sekolah
Guru Sekolah


Female Post : 1544
Birthday : 09/01/1987
Age : 29
IPGM : IPDA
Course : B Ed Science
Batch : Jan 2007
Registered : 18/07/2008

PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Thu Aug 14, 2008 3:52 pm

kay kuat bebel??..
hmm....
cam leh bukak topik baru jeh..
'adakah lelaki kuat bebel..'
hehe
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???   Today at 3:42 pm

Back to top Go down
 
apa korang nak buat kalu korang bengang kat seseorang???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 9Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Forum :: Section Kedai Kopi :: Zon Borak Sampai Lebam!!!-
Jump to: